Larry-Sinclair-810x500.png

Tucker Carlson sa v bombastickom rozhovore rozpráva s mužom, ktorý mal sex a bral kokaín s Barackom Obamom

45
Kultúra smrti

“6. september 2023 bude dňom, na ktorý budete spomínať,” sľúbil Larry Sinclair - muž, ktorý tvrdí, že v roku 1999 mal homosexuálny sex a bral drogy s vtedajším senátorom štátu Illinois Barackom Obamom - len niekoľko hodín pred tým, ako mal byť prostredníctvom X odvysielaný jeho rozhovor s Tuckerom Carlsonom.

Predpoveď Sinclaira sa pravdepodobne potvrdí. Obama, ktorý akoby z ničoho nič prišiel a v roku 2008 sa stal kandidátom Demokratickej strany na prezidenta, bol všeobecne prezentovaný ako americký muž rodiny, rečník so zlatým jazykom a muž, ktorý uzdraví rasové vzťahy. Sebavedome tvrdil, že jeho voľba za demokratického kandidáta znamenala “okamih, keď sa vzostup oceánov začal spomaľovať a naša planéta sa začala uzdravovať.”

Obamova’minulosť bola prezentovaná ako bezúhonná a novinári sa vyhýbali aj minimálnej previerke svojho favorizovaného kandidáta. Podľa Carlsonovho’hosťa však bolo koncom roka 1999 Obamovo’manželstvo na pokraji rozpadu a Obama mal so Sinclairom dve spoločné sexuálne stretnutia pod vplyvom drog.

‘Obama’rozhodne nie prvýkrát’mal homosexuálny sex a fajčil crack

Sinclair Carlsonovi povedal, že počas návštevy Chicaga v novembri 1999 sa chcel poriadne zabaviť. Vodičovi prenajatej limuzíny dal jasne najavo, že sa chce stretnúť s niekým, kto by si užil spoločnú noc plnú drog a možno aj homosexuálneho sexu.

Šofér limuzíny ho zoznámil s mužom menom Barack Obama, ktorý sa Sinclairovi náhodne zmienil, že má “nejaké problémy” so svojím manželstvom. “To mu dal jasne najavo.”

Obama si kúpil kokaín za 250 dolárov, ktoré mu dal Sinclair. Keď Sinclair začal šnupať lajnu koksu, keď sa kĺzali v zadnej časti limuzíny, Obama vytiahol fajku a začal fajčiť kokaín. Sinclair opísal Obamu ako “pokojného a euforického” a “zhovorčivého bez toho, aby čokoľvek povedal”, keď bol sfetovaný.

Sinclair si potrel ruku po Obamovom”stehne “aby videl, kam sa bude uberať noc”, a tak sa “noc v limuzíne stala trochu sexuálne a drogovo aktívnou.”Obama neodmietol Sinclairov’sexuálny návrh.

“Určite to nebolo Barackovo’prvýkrát,”povedal Sinclair. “Tým som si absolútne istý.”

“A som’ochotný sa staviť, že to nebolo’jeho posledné,” dodal.

Sinclair povedal, že potom Obamovi vykonal orálny sex.

Nasledujúci deň sa Obama bez pozvania a bez ohlásenia objavil v motelovej izbe Sinclaira’a chcel si dopriať ďalšiu akciu z predchádzajúcej noci: crack a felaciu.

“Myslel som si, že je to určite ‘podvodník’”povedal Sinclair. “Cítil som, že je to pre neho hra.”

“Takže vám zostala zlá chuť v ústach,” komentoval to mŕtvolne Carlson, pravdepodobne s jazykom na jazyku.

Aj keď si obaja dvakrát dali drogy a venovali sa orálnemu sexu, Sinclair v tom čase netušil, že Obama je začínajúci chicagský politik. Jediné, čo vedel, bolo, že je to muž s problémovým manželstvom.

Až o päť rokov neskôr, keď Sinclair sledoval v televízii Národný zjazd Demokratickej strany v roku 2004, si uvedomil postavu muža, s ktorým sa rozišiel.

“Bol som si absolútne istý, že je to on,” povedal Sinclair, keď videl Obamu kráčať po pódiu, aby predniesol svoj prejav na zjazde. Sinclair povedal priateľom, ktorí boli v ten večer s ním: “Dvakrát som toho chlapa sfúkol.”

Presuňte sa do roku 2007

Keď bol Obama Spojeným štátom predstavený ako piskľavo čistý prezidentský kandidát na rok 2008, Sinclaira to pohlo konať. Chcel, aby sa Obama priznal k užívaniu drog v minulosti.

Otázal sa na Obamovu kampaň a spýtal sa: “Prečo jednoducho nepoviete ‘bral som kokaín a bral som ho ešte v roku 1999. Jednoducho povedzte pravdu. Buď úprimný.

Aj keď sa Sinclair počas výmeny názorov s predstaviteľmi kampane nezmienil o sexuálnom rozmere ich stretnutia, povedal, že koncom roka 2007 ho niekoľkokrát oslovil muž, ktorý sa predstavoval ako člen kampane, a vyzdvihol skutočnosť, že Sinclair a Obama sa venovali homosexuálnemu sexu.

Sinclair povedal, že má podozrenie, že sám Obama sa o túto informáciu podelil s Donaldom Youngom, hlasom na druhom konci telefónu.

Young bol charizmatický 47-ročný homosexuálny riaditeľ zboru v Trinity United Church, ktorého členom bol aj Obama.

Podľa Sinclaira mu Young naznačil, že aj on mal sex s Obamom, a povedal, že títo dvaja “mali roky intímny vzťah.”

Nedlho neskôr, na Štedrý deň v roku 2007, bol Young zastrelený vo svojom byte v Chicagu.  Podľa policajných správ sa nenašli žiadne dôkazy o lúpežnom prepadnutí. Žiadne násilné vniknutie. Zdá sa, že išlo o obyčajnú vraždu.

Youngova’matka, bývalá zamestnankyňa chicagskej polície, potvrdila, že jej syn sa s mladým politikom priatelil a že má pocit, že jej syna “zabili, aby ochránil svojho priateľa Obamu,”a že boli “roky dôvernými priateľmi.”

Sinclair tvrdil, že cirkevný’pastor Jeremiah Wright aj Obama vedia, kto Donalda Younga zabil. “O tom nepochybujem,”povedal Sinclair.

Obamova kampaň sa snažila Sinclaira zničiť

Sinclair povedal, že reportér Chicago Tribune, ktorý sa s ním v tom čase stretol, mu prezradil, že šéf Obamovej kampane David Axelrod, neskorší vysoký poradca v Obamovom’Bielom dome, mu povedal, že kampaň vedela, kto je Sinclair, a že ho chceli zničiť.

Axelrod varoval reportéra Tribune, že každý novinár, ktorý by sa zaoberal príbehom Sinclaira’by bol “úplne odrezaný” od Obamovej kampane.

“Každý chcel mať prístup k novému spasiteľovi,” a “nikto nechcel byť vyradený a odmietnutý prístup k historickej kampani,” povedal Sinclair a vysvetlil, prečo nikto z mainstreamových médií nepokryl jeho príbeh.

‘Podvodník Obama rozkazuje v súčasnej Bidenovej administratíve’ 

Sinclair opísal svoje súčasné hodnotenie Obamu: “Myslím si, že je to’ten istý podvodník, akým bol’vždy. Myslím si, že je’stále veľmi hladný po moci. Myslím si, že v súčasnej Bidenovej administratíve rozhoduje on.”

Takisto povedal, že Obama vrátil rasové vzťahy o 50 rokov späť. Vďaka Obamovi sa teraz všetko točí okolo rasy. Všetko je teraz o viktimizácii.

Aj napriek Obamovmu hmatateľnému pohŕdaniu bielymi ľuďmi Sinclair povedal, že pravdepodobne nie je jediným bielym mužom, s ktorým mal Obama sex.