shutterstock_411771103-810x500.jpg

Obchodovanie so sexom a mučenie dospievajúceho dievčaťa je odsudzujúcou obžalobou školskej politiky v oblasti transrodovej rovnosti

33
Kultúra smrti

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom, aby podporili rodičovské práva.

V Kanade progresívni politici a hnutie LGBT v súčasnosti tvrdia, že by malo byť protizákonné, aby boli rodičia informovaní, keď sa ich dieťa rozhodne pre “prechod,” a že školský personál a deti by mali mať pred matkami a otcami tajomstvá. Spustila sa kampaň strachu, ktorá má zdôrazniť údajné nebezpečenstvo zahrnutia rodičov do vážnych, život meniacich rozhodnutí o ich deťoch. 

Dúfam, že sledujú správy.

Čítajte: Matka žaluje právnika za to, že ubytoval pohlavne zmätenú dcéru s mužmi, ktorí ju sexuálne napadli

Podľa správ z tohto týždňa, študentka strednej školy vo Virgínii, ktorá utiekla z domu a skončila ako sexuálne zneužívaná vo viacerých štátoch, tak urobila sčasti preto, že stredná škola jej rodičom nepovedala, že sa identifikuje ako muž, v dôsledku čoho ju šikanovali. Podľa New York Post: 

‘Ukradli mi právo chrániť moju dcéru,’ babička a adoptívna matka Michele Blair povedala denníku Washington Examiner o Sage, ktorá má teraz 16 rokov. Sage – ktorá mala problémové detstvo a trpela psychickými problémami – začala 10. augusta 2021 vo veku 14 rokov navštevovať Appomattox County High School, kde sa začala identifikovať ako muž, používala mužské zámená a mužské meno a používala mužské toalety, uvádza sa v žalobe, ktorú Michele minulý mesiac podala na federálnom súde vo Virgínii.

Avšak napriek tomu, že zamestnanci školy sa aktívne zaoberali Sage’ túžbou stať sa chlapcom a vedeli o opakovanom šikanovaní, ktorému bola vystavená, ‘úmyselne zatajili’ zmenu pohlavia a nezapojili’jej rodičov, kým nebolo príliš neskoro a Sage neutiekla. Potom skončila znásilňovaná viacerými mužmi počas niekoľkých mesiacov v štyroch rôznych štátoch, tvrdí žaloba.

Toto zodpovedá tomu, čo pozorovali mnohí mladí ľudia s transidentifikáciou: zamestnanci školy ignorovali ich psychické problémy a chaotický domáci život, ale začali konať vo chvíli, keď naznačili, že by mohli byť “transrodoví.”Podľa žaloby Blair’Sage’šikanovanie –ktoré bolo natoľko vážne, že sa musela stretnúť s výchovnými poradcami – jej nebolo odhalené, ani keď sa jej chlapci údajne vyhrážali “násilím nožom a znásilnením.”

Osem z prvých 12 dní školského roka sa poradcovia stretli so Sageovou, aby s ňou prediskutovali jej trans identifikáciu a potvrdili jej, že je muž, “povzbudzujúc drobné stokilové dievča, aby používalo chlapčenské’toalety napriek známym hrozbám zo strany mužských študentov.”Ostatní rodičia nahlásili šikanovanie škole, ale až 25. augusta bolo adoptívnej matke Sage’povedané, že jej dcéra používa chlapčenské’toalety, ale nie to, že Sage sa identifikuje ako muž. 

Byla to Sage, ktorá nakoniec Blair povedala, že sa identifikuje ako muž, ale že “by nepoužívala chlapčenské’ toalety”, keby jej školský poradca’nedal “pokyn” – inštrukcie, ktoré vyústili do brutálnej šikany. Sage “utrpela psychické zrútenie a rozhodla sa utiecť” ešte v ten istý večer, pričom zanechala list na rozlúčku s textom: “Svoju prácu si si’splnila, Ježiš ťa miluje. Ja’sa bojím toho, čo by prišlo, keby som zostal. Buď na stráži. Sú tu zlí ľudia. Všetka moja láska.”Potom vyšla von oknom zo spálne. Potom ju podľa žaloby “uniesol a znásilnil dospelý cudzí muž”, ktorý ju odviezol do Washingtonu, D.C., a predal ju ďalším dvom mužom. 

Čítajte: Transgenderové hnutie uprednostnilo ‘práva’ fantázie pred rozumom a poriadkom

Sage skončila zavretá v dome patriacom registrovanému sexuálnemu delikventovi v Baltimore v štáte Maryland, kde bola opakovane sexuálne zneužitá. Keď ju zachránili federálni agenti, nevrátili ju rodičom – ale, čo je neuveriteľné, poslali ju do zariadenia pre mladistvých chlapcov, pretože baltimorská verejná páchateľka Aneesa Khan trvala na tom, že jej rodičia “dostatočne nepotvrdzujú” mužskú pohlavnú identitu Sage’a.

Podľa Blairovej’právničky Vernadette Broylesovej bola Sage v tomto zariadení sexuálne zneužívaná, 12. novembra 2021 opäť utiekla a “vyzdvihol ju iný pedofil, ktorý ju odviezol do Texasu.”Opäť bola zneužívaná a mučená, až ju nakoniec zachránili texaské úrady a 24. januára 2022 ju vrátili rodičom. Diagnostikovali jej komplexnú posttraumatickú stresovú poruchu a podstupuje intenzívnu terapiu, ktorá bude pravdepodobne trvať do konca jej života.

Ako Post reportoval: 

Ďalšia právnička Blairovej, Mary McAlisterová, pre The Post povedala: "Viem, že to nie je pravda: ‘Tomu všetkému sa dalo predísť, keby boli rodičia Sage’plne informovaní o jej duševnom stave a mali možnosť poskytnúť jej potrebné psychologické poradenstvo, keď začala prvýkrát pochybovať o svojej identite.

‘Namiesto toho sa školský obvod aj úrad verejného obhajcu’rozhodli, že vedia lepšie ako rodičia. V dôsledku ich arogancie sa Sage stala niekoľkonásobnou obeťou.’ Rodina teraz žaluje školskú radu okresu Appomattox, dvoch školských poradcov a Chana o bližšie nešpecifikované odškodné.

Aký ohavný, srdcervúci príbeh – a to všetko preto, že si zamestnanci školy mysleli, že im na Sage záleží viac ako na jej milujúcich rodičoch. Ich rozhodnutia a rady viedli k jej šikanovaniu, ktoré viedlo k jej úteku – čo vyústilo do jej zneužívania. Dúfam, že žaloba ich privedie na mizinu, a dúfam, že sa tento príbeh rozšíri široko-ďaleko a stane sa varovným príbehom.

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom a povedzte im, aby podporili rodičovské práva.