flag-810x500.jpg

Michigan spúšťa reklamnú kampaň v republikánskych štátoch propagujúcu potraty a ideológiu LGBT

54
Kultúra smrti

Pod vedením radikálne pro-potratovej demokratickej guvernérky Gretchen Whitmerovej marketingové oddelenie štátu Michigan údajne zverejňuje reklamy v konzervatívnych štátoch, v ktorých sa snaží prilákať nových obyvateľov sľubovaním potratov a akceptovaním životného štýlu LGBT.

Verejno-súkromná agentúra štátu Veľkých jazier s názvom Michigan Economic Development Corporation (MEDC) spustila túto kampaň v snahe čeliť pretrvávajúcemu populačnému poklesu štátu. Kampaň pozostáva z troch reklám, ktoré informujú obyvateľov šiestich štátov vedených republikánmi o tom, že “v Michigane sú vítaní všetci”.

Reklamy spustené na Floride, v Georgii, Indiane, Južnej Karolíne, Tennessee a Texase obsahujú jednu, v ktorej je zobrazený lesbický pár a nápis: “Objavte výhody života v štáte, ktorý chráni vaše práva.” Ďalšia zobrazuje tri mladé ženy v univerzitnom veku, ktoré kráčajú spolu, s nápisom: “Užívajte si právo na reprodukčnú slobodu [sic].” Tretia zobrazuje černošskú rodinu s nápisom: “Užívajte si slobodu byť tým, kým ste.”

Posolstvá prichádzajú v čase, keď mnohé štáty vedené republikánmi prijali zákony na chrániť nenarodené deti, chrániť športy a priestory určené len pre ženy pred mužmi, ktorí sa vydávajú za ženy, chrániť rodovo zmätené deti pred transgenderové mrzačenie a vymazať marxistické, nepresné rasové učebné osnovy z tried.

“Neustále sa nám ozývajú spoločnosti, ktoré zvažujú, kde investovať,” uviedol hovorca Otie McKinley vo vyhlásení v mene MEDC propagujúcom reklamnú kampaň. 

“Medzi faktory, ktoré berú do úvahy, patrí prístup k talentom a schopnosť získavať nové talenty,” povedal McKinley. “Úsilie, ako je toto, je [sic] súčasťou spoločného úsilia o prilákanie talentov a podnikov do Michiganu zdôrazňovaním podnikateľsky priaznivého prostredia, ktoré zároveň chráni práva a slobody ľudí”.”

Uvidíme, či bude snaha Michiganu’ohúriť nových potenciálnych obyvateľov sľubmi o homosexualite a potratoch účinná.

Podľa údajov úradu pre sčítanie ľudu, Michigan zaznamenal druhé najpomalšie tempo rastu obyvateľstva v USA.S. od roku 2010 do roku 2020, UpNorthLive upozornil, a jeho populácia pokračuje v poklese. Medzitým konzervatívne štáty ako Florida, Idaho a Montana zaznamenali v posledných rokoch rapídny nárast populácie, keďže mnoho ľudí opustilo chradnúce ľavicové štáty ako Kalifornia a New York.

Okrem toho Live Action upozornila na pozorovania, podľa ktorých sa Michigan možno príliš nezamyslel nad skutočným vplyvom svojej novej stratégie rastu počtu obyvateľov.

“Guvernérka Whitmerová doslova púšťa reklamy v iných štátoch, ktoré nabádajú ženy, aby sa presťahovali do Michiganu a išli na potrat,” Tori Sachsová, bývalá výkonná riaditeľka skupiny Michigan Freedom Fund, posted na X. “Je to’doslova opak stratégie podporujúcej rast populácie.”

Medzičasom Whitmer’ova administratíva nie je’prvá, ktorá spustila pro-potratovú reklamnú kampaň v snahe prilákať nových obyvateľov z konzervatívnych štátov.

Koncom minulého roka sa pro-potratový guvernér Kalifornie’Gavin Newsom rozhodol rozmiestniť billboardy v pro-life štátoch propagujúce jednoduchosť, s akou môžu ženy v Kalifornii zabíjať svoje deti. 

Platené Newsomovou’kampaňou za znovuzvolenie, tabule obsahovali odkazy informujúce tehotné ženy o tom, že ich pro-life štát “nevlastní vaše telo” a odkazovali ich na kalifornskú’webovú stránku o potratoch.

Kritici odsúdili Newsomove’snahy ako “zlé” a “hanebné”, najmä preto, že niektoré nápisy citovali Písmo, aby ospravedlnili vraždu nenarodených detí.