GettyImages-1243226959-e1692806713482-810x500.jpg

Fauci v ohromujúcich poznámkach na univerzitnej konferencii povedal, že uzávery COVID boli "absolútne oprávnené

20
Kultúra smrti

Nedávno penzionovaný vládny byrokrat Anthony Fauci práve vystúpil na univerzitnom virtuálnom podujatí s názvom “Poučenie z pandémie a úloha fakulty v pripravenosti na pandémiu s Dr. Anthonym Faucim.” Počas rozhovoru dal Fauci, ktorý teraz pôsobí na Georgetownskej univerzite, jasne najavo, že stále podporuje uzavretie spoločnosti v mene vírusu, a dodal, že uzavretie je skvelým nástrojom na násilné “očkovanie” ľudí.

Ušetrím vám 40 minút života a odcitujem niektoré “najdôležitejšie” momenty z rozhovoru, v ktorom sa profesor Wayne State University pýta Fauciho na to, čo sa naučil počas svojho pôsobenia pri dohľade nad “reakciou na pandémiu.”Video z rozhovoru je k dispozícii prostredníctvom služby YouTube nižšie:

Fauci nepravdivo tvrdil, že New York bol zaplavený a mal “chladiace kamióny vonku, pretože nemali kam dávať telá.”

“Museli ste mať niečo, čo by okamžite zastavilo cunami infekcie,” uviedol a dodal, “že uzavretie bolo absolútne oprávnené.”

“Uzamknutie má svoj účel,”pokračoval pseudovedec. “Jedným z účelov, ak nemáte”vakcínu, je”získať viac ventilátorov, lepšie pripraviť nemocnice”až do dekompresie tlaku na nemocnice.”

Fauci ešte neskončil. Tu prichádza naozaj zlé šialenstvo…

“Ak máte k dispozícii vakcínu, možno by ste ju chceli dočasne uzavrieť, aby ste mohli všetkých zaočkovať,” navrhuje.

Odmietol myšlienku, že výluky sú morálnou otázkou, a dodal, že “výluky majú svoje miesto, ale nie sú trvalým riešením.”

Rozhovor pokračoval, pričom dlhoročný šéf NIAID vyhlásil, že “klimatické zmeny” zohrávajú “úlohu” pri vzniku epidémií.

Potom vyzval na “medzinárodný záväzok znížiť uhlíkovú stopu v spoločnosti, aby ste nemali tak锚ialené počasie, aké”máme v tejto krajine.”

Ano, to”je skutočný citát.

Potom obvinil z tragédie v Maui klimatické zmeny. “Je úplne, naozaj úžasné, čo’sa stalo s klimatickými zmenami,”uzatvára.

Pretlačené so súhlasom The Dossier.