Mel-Gibson-810x500.png

Mel Gibson pomohol rozbiť kruh pedofilov na Ukrajine, ale nebude produkovať dokumentárny seriál: expert na boj proti obchodovaniu s ľuďmi

239
Kultúra života

(LifeSiteNews) — Známy katolícky filmár Mel Gibson poskytol “cenné informácie” o medzinárodnom pedofilnom klube, ale podľa správy sa nepodieľa na výrobe štvordielneho dokumentárneho seriálu o misii obchodovania so sexom na Ukrajine.

Pred nedávnymi špekuláciami, že Gibson produkuje seriál o záchrannej misii obchodovania s deťmi na Ukrajine, zakladateľ organizácie Operation Underground Railroad (OUR) Tim Ballard vydal vyhlásenie, v ktorom tieto fámy rozptýlil, ale potvrdil, že Gibson poskytol dôležité informácie o deťoch, ktoré boli zachránené v rámci operácie v roku 2022.

Na sociálnych sieťach sa šírilo video z januára 2023, na ktorom Ballard rozpráva o misii na Ukrajine, čo viedlo k nepravdivým správam, že dokumentárny film, ktorého cieľom je odhaliť realitu medzinárodných pedofilných kruhov, produkuje Gibson. Ballard však nikdy nepovedal, že je to tak, čo zopakoval vo svojom vyhlásení z 8. júna.

“Stojím si za každým slovom, ktoré som povedal vo videu kolujúcom po sociálnych sieťach,” povedal Ballard. “Mel je môj osobný hrdina a v roku 2022 mi zavolal s cennými informáciami týkajúcimi sa detí, o ktorých sa povrávalo, že sú zraniteľné pre obchodníkov s ľuďmi na Ukrajine.”

“Na základe týchto informácií sme odišli na Ukrajinu, kde sa operácii Underground Railroad, skupine Aerial Recovery Group a Nazarénskemu fondu podarilo úspešne začať proces rozbitia nebezpečného medzinárodného pedofilného gangu.”

“Melovi patrí všetka česť za to, že sa chopil iniciatívy a pokračoval v kritickej práci, ktorú robíme,” pokračoval Ballard vo vyhlásení. “Som mu osobne vďačný za podporu, ktorú nám poskytol pri práci na tomto dokumente. Správy [o tom, že] tento štvordielny seriál skutočne produkuje pán Gibson, však nie sú presné. Produkuje ho Nick Nanton zo spoločnosti DNA Films a podieľa sa na ňom niekoľko výkonných producentov, ako napríklad Kyle Cease, Tony a Sage Robbinsovci a ďalší skvelí a talentovaní ľudia.”

V kolujúcom videu Ballard opísal ukrajinskú misiu ako “pravdepodobne najvýznamnejšiu záchrannú operáciu, akej som”kedy bol súčasťou”, a vysvetlil, že Gibson mu zavolal a povedal, že “podporuje skupinu sirôt na Ukrajine a má o ne strach a spýtal sa, či by som im mohol pomôcť dostať sa von.”

Ballard rozprával, ako požiadal Gibsona, aby “mi pomohol sfilmovať tento … film, aby sme to pochopili a ľudia nás mohli podporiť,” na čo režisér Umučenia Krista súhlasil. Konečným výsledkom je zatiaľ nezverejnený dokumentárny seriál s názvom Skrytá vojna.

Téma sexuálneho obchodovania s deťmi sa v posledných mesiacoch stala populárnou témou diskusií pred očakávaným filmom Zvuk slobody. Film je založený na živote a práci Ballardovej, ktorá 12 rokov pracovala ako agentka Ústrednej spravodajskej služby (CIA) a v roku 2013 založila nezávislú organizáciu OUR, ktorá sa venuje eliminácii obchodovania s ľuďmi na celom svete.

Film bude mať premiéru v Spojených štátoch 4. júla.

PREHLIADNITE SI:

Elon Musk odporúča, aby sa film Jima Caviezela’o obchodovaní s deťmi vysielal na Twitteri

‘Sound of Freedom’ producent hovorí Stevovi Bannonovi, že dal svoj život na ‘pauzu’, aby pomohol ukončiť obchodovanie s deťmi

Jim Caviezel v rozhovore so Stevom Bannonom odkrýva obchodovanie s deťmi, Epsteinov ostrov a Hollywood