Kanada sa zmenila na otvorene protikresťanský štát

214
Kultúra smrti

Kanadskí liberálni extrémisti presadili ďalší zákon otvorene idúci proti kresťanstvu. Tento je však vskutku prelomový – z rodičov, snažiacich sa ochrániť deti pred tým, aby si svojvoľne zmenili pohlavie, robí doslova kriminálnikov. New York Times zo 6. januára tohto roku uvádza:

Kanadský zákon zakazujúci tzv. konverznú terapiu by mal vstúpiť do platnosti v piatok (7. januára 2022, pozn. red.), čo znamená, že poskytovanie alebo propagácia služieb určených na zmenu alebo potlačenie sexuálnej orientácie alebo rodového prejavu osoby je trestný čin.

S novým zákonom kanadský trestný zákonník zakazuje nútiť kohokoľvek podstúpiť konverznú terapiu; vziať maloletú osobu do zahraničia, aby sa jej mohla zúčastniť; a profitovať z konverznej terapie alebo ju propagovať. Za porušenie zákona môže byť uložený trest odňatia slobody až na päť rokov.“

Toto je neuveriteľne dôležitý krok k tomu, aby sa queer a trans ľudia v Kanade cítili plnoprávne a zaslúžili si plnú ochranu,“ povedal Michael Kwag, riaditeľ politiky v Komunitnom výskumnom centre v Toronte, ktoré skúma zdravie ľudí rôznej sexuality a pohlavia. „Vysiela to tiež silný odkaz celej krajine, že akýkoľvek pokus zmeniť, poprieť alebo potlačiť identitu queer a trans ľudí je nesprávny,“ povedal v rozhovore.

Ani tieto slová plne nevystihujú, aký extrémistický tento zákon v skutočnosti je. Je naschvál písaný veľmi vágnym jazykom, čo v praxi znamená, že už ak otec povie svojej dcére, aby skúsila so svojou náklonnosťou k homosexualite bojovať, už to môže byť považované za trestný čin! O nejakom poradenstve v náboženských inštitúciách ani nehovoriac. Ale ani to nie je všetko.

Termín „konverzná terapia“ sa používa na vyjadrenie pomoci človeku zmeniť svoju sexuálnu orientáciu na heterosexuálnu; či zmeniť pohlavie človeka na to, v ktorom sa narodil.

Inými slovami: keď kanadská vláda zakazuje konverznú terapiu, hovorí de facto, že je trestné viesť deti z homosexuálnej orientácie na heterosexuálnu, ale NIE JE TRESTNÉ viesť dieťa naopak – tzn. z heterosexuálnej orientácie na homosexuálnu. To isté platí aj pre gender – ak sa dieťa narodí ako chlapec a učiteľka ho presviedča, aby si dalo zmeniť pohlavie na dievčenské, to nie je trestné – minimálne z kultúrno-sociálneho hľadiska je to dokonca v Kanade vítané. Ale ak by rodičia takéhoto chlapca presviedčali svoje dieťa, aby podstúpilo konverznú terapiu – tzn. nenechalo si zohavovať svoje orgány – TO UŽ BY BOLO TRESTNÉ!

Netreba pripomínať, že tento zákon sa zvlášť zameriava na kresťanské inštitúcie a veriacich. Rod Dreher k tejto satanskej šialenosti hovorí:

Náboženská sloboda v Kanade je mŕtva. Môžete mať náboženskú slobodu alebo môžete mať tento zákon, ale nemôžete mať oboje. Kanaďania (kresťania a iní), teraz je čas na vytvorenie podzemných cirkevných skupín, ako sú tie, ktoré založil otec Kolakovič pred komunistickým ovládnutím slovenskej spoločnosti (príbeh rozprávam vo svojej knihe). Budete to potrebovať, aby ste sa dostali cez to, čtam teraz máte, a čo príde. Toto nie je vtip, toto nie je preháňanie, toto nie je cvičenie.

Dreher sa obáva, že rovnaký typ zákona sa budú snažiť presadiť v Amerike aj tamojší demokrati, ktorí sú, samozrejme, pri moci. Hovorí však, že ak sa im to podarí, začne byť režim v USA v jeho očiach nelegitímnym a prestáva mu slúžiť. Vysvetľuje:

Žiadna vláda alebo spoločenský poriadok, ktorý stojí medzi rodičmi a deťmi a kriminalizuje rodičov, ktorí chcú zabrániť svojim deťom ničiť si životy hormónmi a chirurgickými zákrokmi, si nezaslúži rešpekt ani podporu. Non serviam! To, proti čomu sa rodičia vo Virgínii nedávno bránili v súvislosti so školami, je len pouličná potýčka oproti veľkej bitke, ktorá príde. Ak viete niečo o histórii sovietskeho štátu, viete, že totalitná ľavica uprednostňuje oddeľovanie detí od rodičov s odôvodnením, že pokrokový štát sa vie o ne postarať lepšie ako bigotní rodičia.

Proti podlízavej totalite, ktorú aj na Slovensku zúrivo presadzujú najmä červené (neomarxistické) denníky treba od začiatku bojovať s plným nasadením. Lebo zajtra už môže byť aj u nás príliš neskoro. Koniec koncov, pod Michalskou bránou v Bratislave je stále nasprejovaný (a stále nezakrytý) odkaz: „Queer revolution is coming!“ (queer revolúcia prichádza).

Títo ľudia nežartujú.