KirstieAlley1-640x335.jpg

Kirstie Alleyová upozorňuje, že Hollywood privádza spoločnosť k akceptovaniu pedofílie

710
Zuzana Smatanová
Kultúra života

Herečka Kirstie Alleyová dôrazne upozorňuje, že deti sú "na každom druhu obrazovky vystavené všetkej možnej perverzite" a varuje, že Hollywood privádza spoločnosť do takého "stavu otvorenosti mysle", že čoskoro bude "podporovať" pedofíliu ako "lásku k deťom".  

"Sledujem televíziu ... a podľa môjho názoru sme už zašli príliš ďaleko. Ľutujem naše deti. Na každom druhu obrazovky sú vystavené všetkej možnej perverzite, čo ich myseľ privádza do zmätku. A čo je ešte tragickejšie, všetko sa to, najmä v médiách, označuje za ´normálne´. Žiadna iná generácia nemala doteraz taký jednoduchý prístup k tejto Achillovej päte ľudstva. To množstvo obrazoviek a neustále bombardovanie obrázkami a všelijakými nápadmi. Naša súčasná spoločnosť zvelebuje Kaligulu (ako rímsky cisár viedol hýrivý život). Chráňte svoje deti", pokračuje v sérii tweetov svojim 1,5 miliónom fanúšikov, priznávajúc, že má na tie "sračky, ktorými kŕmia naše deti" veľmi ťažké srdce. 

Pokračuje: "Morálny kodex nie je nikdy zastaralý a nikdy nevyjde z módy. Morálne ponaučenia sú jednoduchými usmerneniami, ako lepšie prežiť. Explicitná sexuálna ´výchova´ a ´selektívne´ ideály, ktoré sa vnucujú našim deťom nevedú k lepšiemu prežitiu. Celá spoločnosť je na najlepšej ceste k akceptovaniu pedofílie, pretože ľudia sa dostávajú do takého stavu otvorenosti mysle, že postupne podporia pedofíliu ako lásku k deťom. Myslíte si že srandujem, ale vôbec nie. Práve sem nás totiž táto dnešná choromyseľnosť privádza. Môžete robiť čo chcete, no práve sem sa dostaneme, pokiaľ sa nezmeníme."

Hviezda Look Who’s Talking Now verejne odpovedala na niektoré kritiky na twitteri:

"Moja generácia o sexe verejne nehovorila, ani nebola v škole žiadna sexuálna výchova. Na hodinách zdravovedy sme sa dozvedeli niečo o ´periódach´... Môžem však úprimne povedať, že sex prišiel celkom prirodzene vtedy, keď naň nastal čas. Zarmucuje ma budúcnosť týchto DETÍ a to nehovorím, že som aj proti tomu, ako si dnes vyberajú svojich partnerov DOSPELÍ. Je zvláštne ako k tomuto všetko smeruje. To, koho milujú a s kým spia dospelí ma v súčasnosti až tak nezaujíma; dnes ide najmä o to, akým temným veciam sú vystavené naše deti." 

Alleyová ďalej varuje pred tendenciou hlavných TV sietí prezentovať to, čo ľavica nazýva problémom "sociálnej spravodlivosti", čo však vo väčšine prípadov končí ako prezentácia drag queens a otvorená a jasná propagácia LGBTQ agendy. Cartoon Network, dostupný 85 miliónom domácností v USA minulý rok otvorene a bez problémov propagovala radikálnu gender ideológiu na sociálnych médiách navrávajúc deťom, že "okrem chlapca a dievčaťa existuje ešte množstvo ďalších rodov".

TV stanica Nickelodeon v spolupráci s drag queen Ninou Westovou oslavovala pride mesiac, vytvoriac "animovanú verziu drag queen ako spieva o všetkých typoch rodinných zoskupení, vrátane verzie transgender, gay, ´nebinárni´ rodičia a deti", uvádza detaily Breitbart News.

 

Za posledných pár rokov sa Nickelodeon (vlastní ho ViacomCBS) opakovane snaží o propagandu a sexualizáciu svojho prevažne predpubertálneho obecenstva tým, že pašuje dospelácku sexualitu do obsahu programov, určených výlučne pre deti: homosexualitu v programe Blues Clues & You, transsexuálov a bisexuálov v populárnych show ako sú SpongeBob SquarePantsThe Adventures of Korra, and Henry Danger. A ďalšie a ďalšie a ďalšie a ďalšie,  a to nespomínam, ako do toho zahŕňajú dospelých politikov.

 

Alleyová sa nebojí kritikov a otvorene pranieruje aktualizované smernice Academy of Motion Picture Arts and Sciences, ktoré uprednostňujú štandardy rozmanitosti: "To je zahanbenie a potupenie všetkých umelcov ... len si predstavte, že hovoríte Picassovi, čo musia obsahovať jeho pos... maľby. Ľudia, strácate zdravý rozum. Kontrolovať umelcov, kontrolovať myslenie jednotlivcov ... OSCAR  ORWELL".

Alleyová plne podporovala bývalého prezidenta Trumpa a kritizovala spoločenské médiá za vyvolávanie strachu v spravodajstvách o čínskom koronavíruse: "Šíria hrôzu, pretože ide o čosi odchylné, výnimočné", povedala svojho času Tuckerovi Carlsonovi. "Keby sa to celé dialo za Bidena, hovorili by, že je spolčený s Čínou, alebo s Ukrajinou? Zistime to!"