Bachelorette

Účastník a víťaz seriálu ´Bachelor a Bachelorette´ sa jednoznačne zastáva panictva

260
Zuzana Smatanová
Kultúra života

´Bachelor and Bachelorette´ je seriál televízie ABC s randením a vzťahovou realitou. V časti, ktorá prebehla pred dvoma mesiacmi, zaznamenali konzervatívci malé víťazstvo, keď sa jeden z účastníkov tohto programu, Mike Planeta, aj napriek tomu, že pozvaných mužov vyzvali, aby už mali nejaké sexuálne skúsenosti, priznal k svojmu panictvu. V tejto časti sa mali vybraní účastníci snažiť uchádzať o priazeň hlavnej predstaviteľky Katie Thurstonovej. A táto aj napriek svojmu otvorenému a priamočiaremu prístupu k sexu rozhodla, že prvé miesto v oblasti ´randenia´ udelí práve Mikeovi.   

Planeta a ďalších 9 mužských účastníkov tejto show sa veľmi rýchlo dozvedeli, že "sex-pozitívnej" Thurstonovej bude pri výbere "najväčšieho milovníka všetkých čias" pomáhať odborníčka na sex Heather McDonaldová, ktorá prešla s každým účastníkom krátku "prezentáciu", v ktorej mnohí spomínali aj používanie ´bondage´ a rôznych ´sexuálnych pomôcok´. Mike Planeta vo svojom vstupe len jasne povedal, že "čo sa týka sexu, osobne s ním chce začať až v manželstve". Po dvoch triviálnych otázkach o ženskej anatómii sa McDonaldová účastníkov spýtala na ich "najobľúbenejšiu pozíciu pri sexe" a na to, "kedy mali naposledy sex". Planeta dal k obom bodom otáznik, pretože "chce, aby (Katie) najprv počula priamo z jeho pier, čo jej chce povedať". V ďalšom prestrihu Planeta s dojatím vysvetľoval, že aj napriek tomu, že so svojím rozhodnutím "nemá žiadny problém, veľmi sa obáva, či jej bude vedieť dokázať, ako veľa to pre neho znamená ... a ako veľmi na (ňu) počas celého tohto procesu myslí". "Nič neberiem na ľahkú váhu ... Nechcem urobiť žiadny kompromis a preto si myslím, že najhoršie čo sa mi môže stať je, že Katie nebude chcieť počuť čo mám na srdci a nepochopí, z čoho vychádzam". Pred tým, ako sa dostal na rad, Planeta pripustil, že hoci sa obával, že ho Katie pošle domov, vedel, že jediný správny postup z jeho strany bude "hľadieť jej priamo do očí a povedať jej otvorene svoj názor na to, ako má vyzerať láska". Pozval teda Thurstonovú na javisko, aby si sadla na druhý koniec postele a zo svojho notebooku začal čítať list "svojej budúcej manželke".

Mike: Rád by som ti povedal čo cítim vo svojom srdci, dobre?

Thurstonová: Áno. 

Mike: Mojej budúcej manželke - často rozmýšľam nad tým, aká budeš. Budeš citlivá? Budeš nežná? Alebo budeš plná ohňa a vášne? Myslím, že to bude ono. (Thurstonová sa smeje) Budeš veselá, alebo plachá? Vieme, že si veselá. A napokon, akou budeš matkou? Chcem, aby si sa vždy cítila milovaná a ctená a najlepší spôsob, ako ti to zo svojej strany viem prejaviť je ten, že sa budem šetriť iba pre teba. Láska je ťažká; obrazne, aj doslovne. Chcem však, aby si vedela, že so sexom počkám aj ďalších 31 rokov, ak by som ti tým mal dokázať, že chcem všetko obetovať pre to, aby si sa cítila milovaná a v bezpečí a preto by som chcel byť pre teba tým najväčším milovníkom.  

Thurstonová: Oh, to je také nádherné! Oh, Bože môj. Ďakujem veľmi pekne.

Mike: Áno.

Thurstonová s veľkým dojatím rozprávala, ako ju zaujal fakt, že Mike Planeta sa prihlásil do takejto show aj napriek svojim diametrálne odlišným názorom na sexualitu: "Bože môj, Mike dal najavo že vie presne kto som. Že sa rozcítim aj keď budem o tom iba hovoriť. To, že sa rozhodol zúčastniť sa aj keď vedel kto som, aká som, ma zrejme zasiahlo najviac."

Po skončení celej show McDonaldová vyhlásila Planetu za víťaza a pozvala ho na pódium, aby sa objal s Thurstonovou a prebral si veľkú trofej. V neskoršom zostrihu si Mike poriadne vydýchol než povedal, že to "bolo divoké" a dodal, že "v takomto sex-pozitívnom druhu programu si absolútne nemyslel, že by mohol vyhrať panic, akým je on, no len som sa presvedčil, že intimita vychádza najavo rozličným spôsobom. Som tomu veľmi rád."