Juan-Sandoval-Iñiguez-waves-getty-640x335.jpg

Facebook cenzuruje mexického kardinála za odsúdenie "Nového svetového poriadku"

612
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Facebook scenzuroval video kardinála Juana Sandoval Íñigueza, emeritného arcibiskupa mexickej Guadalajary, ktorý naznačil, že globalistickí lídri využívajú koronakrízu na nastolenie nového svetového poriadku. 

Na mieste pôvodného videa Facebook umiestnil sivú snímku s nápisom "Falošné informácie". Pod tým Facebook dodal: "Toto zverejnenie videa opakuje informácie o COVID-19, ktoré nezávislí kontrolóri faktov považovali za nepravdivé."

Na facebookovej stránke Semanario Arquidiocesano Guadalajara, informačnom spravodajstve arcidiecézy v Guadalajare, 13. januára zverejnili nasledujúcu snímku spolu s textom: "Kardinál Juan Sandoval odsúdil nastolenie nového svetového poriadku, o niekoľko hodín bolo video cenzurované"

V deväťapolminútovom videu z 12. januára s názvom "Komplot nového svetového poriadku" kardinál začína slovami: "Drahí priatelia, bude to trvať ešte dlho."

"Táto pandémia sa neskončí o jeden či dva mesiace, možno ani tento rok, možno ani o tri, štyri, päť, šesť rokov. Po tom títo muži túžia. Potrvá to dlho."

"Je to ťažká, zložitá situácia. Niečo podobné sme ešte v dejinách ľudstva nezažili."

"Bill Gates je prorok a predpovedá budúcnosť," poznamenal kardinál sarkasticky, "nielenže predpovedal príchod koronavírusu, ale varoval aj pred možnou budúcou pandémiou kiahní."

Počas pandémie kardinál Sandoval kritizoval zatváranie obchodov a služieb ako neprimerané opatrenia na potlačenie šírenia vírusu.

"Svetová vláda, nový svetový poriadok, o to im ide," tvrdí kardinál vo videu. 

"Chcú jednotnú svetovú vládu, jednotnú armádu, jednotnú menu, jednotnú ekonomiku a tiež jednotné náboženstvo - určite nepôjde o kresťanstvo. Bude to náboženstvo Matky Zeme v mene ľudstva a univerzálneho bratstva."

"Za týmto účelom pandémie slúžia na oslabenie národov; ochudobňujú a zadlžujú ich, čím ničia ich ekonomiky. Oslabujú tiež vzdelávanie, zatvárajú školy a nahrádzajú ich dištančným vzdelávaním."

"Tieto pandémie tiež bránia náboženským úkonom, ako sme to videli minulý rok. Zatvárajú kostoly, obmedzujú počty ľudí, ktorí sa môžu zúčastňovať bohoslužieb."

"Predovšetkým však vytvárajú strach, mocný strach medzi ľuďmi," varoval kardinál.