Bite.jpg

LGBTQ aktivistka pohrýzla modliaceho sa Katolíka počas ružencového zhromaždenia v Poľsku

317
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Táto žena potrebuje modlitbu!

LGBTQ aktivistka pohrýzla modliaceho sa Katolíka počas ružencového zhromaždenia v Poľsku v sobotu 12. septembra.

Organizácia TFP Student Action Europe viedla ružencové zhromaždenie za odpustenie vo Varšave po tom, čo homosexuálni aktivisti znesvätili historický pamätník Ježiša nesúceho kríž.

Redakcia ChurchPOP v júli informovala, že aktivisti uviazali okolo Ježišových úst šatku s anarchistickou hviezdou a na kríž umiestnili dúhovú vlajku.

Na videu vidieť, ako LGBTQ aktivistka s dúhovou vlajkou zapíska a preruší tak ruženec. Potom zakryje kameru a neskôr pohryzie jedného z modliacich sa Katolíkov. Zároveň mu roztrhne ruženec. 

Uhryznutie na jeho ruke spôsobilo ranu. Obeť a dobrovoľník spomínanej organizácie Stanislaw Sadowski povedal: "Uhryzla ma do ruky a tiekla mi krv."

"Žena s dúhovou vlajkou zakryla moju kameru so svojim nápisom a potom sa pokúsila vytrhnúť môj telefón. Keď som odmietol pustiť telefón, uhryzla ma do ruky," uviedol Sadowski

"S Božou milosťou nezostaneme ticho, kým budú útočiť na sochu nášho Pána," dodal Sadowski. "Ak si stúpenci hriechu myslia, že sa chystáme vzdať, mýlia sa. Mladí Katolíci sa tu budú naďalej modliť, žiadať Najsvätejšiu matku, aby chránila Poľsko a zachránila rodinu pred homosexuálnou revolúciou."

Podľa správy aktivistka tiež na kameru učinila "gesto diablových rohov"

"Bola útočníčka posadnutá diablom? Nie som si istý, ale je to možné. Pretože tiež roztrhla môj ruženec a ukradla niektoré z korálkov," uviedol Sadowski v reportáži.

"Otlačky zubov na mojej ruke ukazujú, že tí, ktorí sa odovzdávajú neprirodzenému hriechu, sú ovládaní zvieracími pudmi. Môžu rozprávať o tolerancii, ale ich činy hovoria samy za seba."

Modlite sa, prosím, za obrátenie hriešnikov!

Panna Mária Čenstochovská, oroduj za nás!