st_basil_night_1024_512_75_s_c1.jpg

Čo ak ´uvoľnenie´ satana na 100 rokov začalo práve Rusko legalizáciou potratov v r. 1920?

646
Zuzana Smatanová
Kultúra života

Rusko (Sovietsky zväz) bolo prvou krajinou na svete, v ktorej sa legalizoval potrat. Bolo to v roku 1920. Čo ak práve toto otvorilo gigantický satanský portál a začalo odtikávať 100 rokov ´voľného´ pôsobenia satana? Ide totiž doslova o najväčší portál, cez ktorý diabol pôsobí a aký si vie človek predstaviť. Že by práve toto poukazovalo na "omyly a chyby Ruska"? A možno práve preto, že Rusko tento portál otvorilo, bolo určené na zasvätenie. 

Písal som o potenciálnom význame 100 rokov od zjavení vo Fatime, ktoré mohli byť tými "100 rokmi satana". V tom čase som patril medzi tých, ktorí uvažovali, že ide o roky medzi 1917 a 2017. Rok 2017 bol totiž tiež rokom alarmujúcej akcelerácie zla. Uvažoval som, že satanova zúrivosť zrejme dosahuje vrchol a že robí všetko čo sa dá, aby sa opäť ocitol v "presile", čo sa však ešte stále môže diať aj teraz. Latinská fráza ´motus in fine velocior´, sa zvyčajne používa na naznačenie rýchlejšieho toku času ku koncu určitého historického obdobia. Počul som, ako v tejto súvislosti niektorí hovoria, že "veci sa ku koncu zrýchľujú". Prežívame totiž historický okamih, ktorý síce nemusí byť koniec časov, ale určite ho môžeme označiť za koniec jednej epochy.  

Všetci dobre vieme, že potrat je najdesivejšou genocídou v histórii ľudstva. Od roku 1973 sa týmto spôsobom popravilo na celom svete 1,7 miliardy nenarodených bábätiek. Tento horor sa začal odvíjať Bohu pred očami len 3 roky po Fatime, keď v roku 1920 otvorilo ako prvé tento "démonický portál" Rusko. A vieme aj to, že tento boj je stále o potrate, ktorý je symbolom a znakom ľavičiarov. Október tohto roku teda môže byť 100-tým ´výročím´ otvorenia tohto portálu. Mohlo by to vysvetľovať hrôzostrašné prejavy zla, ktorých svedkami sme sa za posledné roky, ale najmä v roku 2020, stali?

Celé toto mi zišlo na um, keď som sledoval, ako sudkyňa Najvyššieho súdu Amy Corney Barrettová skladá prísahu. Stáva sa tak ďalším klincom do rakvy kultúry smrti ... na našej ceste k uzatvoreniu gigantického portálu, ktorý bol pred 100 rokmi, v roku 1920, otvorený práve v októbri.

Ustavične sa modlite, bojovníci!!!