0013914.jpg

Transgenderový babochlap v belgickej vláde

360
Kultúra smrti

Neomarxistický pseudohodnotový prevrat v západnej Európe dosiahol nové dno vymenovaním prvého transgenderového babochlapa za ministra a podpredsedu belgickej vlády. 57-ročná Petra De Sutterová bude mať vo vládnom kabinete premiéra Alexandra De Crooa na starosť záležitosti štátnej služby a štátnej administratívy.

Bývalý profesor gynekológie univerzity v Gente sa postupnej zmene svojho pohlavia aktívne venoval od roku 2004, k čomu ho zrejme inšpirovala aj jeho práca na oddelení reprodukčnej medicíny univerzitnej nemocnice. On sám však tvrdí, že ako žena sa cítil už v detstve.

„Vždy som bola žena, aj keď to ľudia nevideli. Nikdy som sa tým netajila… Niekto by si možno mohol myslieť, že ide o módny trend… Ale tak to nie je! Genderovú transformáciu som absolvovala vo veku 40 rokov, keďže som potrebovala dlhší čas, aby som pochopila sama seba“, tvrdí belgická vicepremiérka Petra De Sutterová, ktorá si už vyskúšala viaceré politické funkcie v belgickom Senáte aj v Parlamentnom zhromaždení Rady Európy, kde presadzovala agendu LGBT (lesby, gayovia, bisexuáli, transgenderové osoby), ako aj problematiku surogátneho materstva.

Portál „ria.ru“ v tejto súvislosti pripomína, že 11-miliónové belgické kráľovstvo je nielen jedným z priekopníkov pofidérnych hodnotových noriem v EÚ, ale aj dôležitým zdrojom kádrov v aparáte EÚ, ktorý ovplyvňuje životy pol miliardy obyvateľov tejto nadnárodnej štruktúry. Belgická elita sa tak významnou mierou podieľa na formulovaní celoeurópskej hodnotovej agendy.

To, čo sa ešte pred pár desaťročiami zdalo byť v kresťanskej Európe nemysliteľným, je dnes už vyžadovanou normou. Belgický inkubátor nových európskych hodnôt je pomerne spoľahlivým indikátorom budúcich záväzných kvót a pozitívnej diskriminácie transgenderových menšín na celoeurópskej úrovni. Eventuálny odpor voči exportu novej transgenderovej revolúcie zo strany renegátskych členov ako Poľsko, či Maďarsko, bude zrejme v budúcnosti sankcionovaný obmedzením čerpania eurofondov.

Gabriel Gačko