AlisynCamerota2.png

CNN pripúšťa, že chce "preprogramovať myslenie ľudí" a obviniť Trumpa z úmrtí na Covid

237
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Trump - zabiják. Biden - hrdina robotníckej triedy - ak bude čas "preprogramovať" voličov, aby ho takto vnímali. CNN ´zabíja dve muchy jednou ranou´. Spolumoderátorka Alisyn Camerotová oznámila chvejúcim sa hlasom najnovšie správy o Covide: "Vo štvrtok bolo zabitých 900 Američanov. USA sa blíži k hranici 200.000 zabitých."  

V dolnej časti obrazovky si však všimnime správy, ktoré bežia simultánne so spravodajstvom: "Biden označil reakciu Trumpa na pandémiu za "takmer trestuhodnú". Odrazu nám výber slov na CNN dáva zmysel! Kto "zabil" tých ľudí? Prečo "takmer trestuhodná"? Samozrejme! O niečo neskôr sa na CNN vyjadril Dr. Sanjay Gupta, že 80 až 90% ľudí, ktorí zomreli na koronavírus, mohlo byť "zachránených", ak by sa dodržiavali všetky usmernenia. Tu je prepis:   

 

CNN
New Day
9/18/2o
8:01 am EDT

Alisyn Camerotová: Ako je to dnes s prípadmi koronavírusu? Opäť ide o vysoké počty. 30 štátov zaznamenáva nárast v počte prípadov. Len včera bolo oznámených 44.000 nových prípadov.    V priebehu štvrtka bolo zabitých 900 Američanov. USA sa blíži k míľniku - 200.000 zabitých.

. . .

Sanjay Gupta: Toto hovorí môj zdroj: keby sa dodržiavali všetky usmernenia, mohlo by byť 80 až 90% ľudí, čo zomreli, zachránených. Na každom kroku sa však tieto smernice minimalizovali, ignorovali a zosmiešňovali. To sa deje. Nebolo to ťažké. Usmernenia neboli problematické. Dali sa splniť, no minimalizovali sa, ignorovali a teraz sa zosmiešňujú. 

 

O niečo neskôr, pri diskusii o Bidenovej návšteve Scrantonu a po jeho pokuse prekrútiť Trumpovo postavenie kandidáta robotníckej triedy, sa Camerotová zvedavo pýta, či bude ešte "čas preprogramovať myslenie ľudí týmto smerom"? Aký blahosklonný tón voči robotníckym voličom! Rush by mohol povedať, že Camerotová ich pokladá za "nemysliacich robotov", ktorých treba "preprogramovať". CNN a zvyšok liberálnych médií sa ešte v období do volieb pochopiteľne snažia zapôsobiť ako najlepšie vedia. Tu je prepis:

 

CNN
New Day
9-18-20
8:12 am EDT

Abby Phillipová: Snaží sa trochu o kultúrny odkaz, ktorý má po celé tie roky vo svojej politickej DNA. Vyrastala som v robotnícko-stredostavovskej rodine. Chcem pre každého vytvoriť Americký sen. Myslím si, že je tam, kde vidíte veľa demokratov, ktorí hovoria, že je to obľúbené Bidenovo miesto. Chcú, aby tam bol častejšie, najmä teraz, keď sa blížime k novembru.

Camerotová: To je tak zaujímavé, Abby. Myslím, že Bidenovi je táto identita vlastná, nie je len umelo prevzatá. On pochádza zo Scrantonu a má robotnícke korene. Čo sa týka Donalda Trumpa, presvedčil voličov, že hovorí ich jazykom, že hovorí ako oni, populisticky, jazykom robotníkov. Podľa mňa je však zaujímavé, že Joe Biden poukázal na to, že sa nevypracoval sám - Donald Trump, že sa nevypracoval sám. Dostal od otca 1 milión dolárov. Vyrastal ako boháč. Myslíte si, že je ešte čas preprogramovať myslenie týchto ľudí, keď tu Donald Trump už štyri roky systematicky pôsobí?   

 

Naznačovanie CNN, že prezident Trump “zabil” ľudí, ktorí zomreli na koronavírus a otázku, či je ešte čas na "preprogramovanie" ľudí aby vnímali Bidena ako kandidáta robotníckej triedy sponzorovali Priceline, a Carvana.