kids10.png

OSN núti deti do sexu, pričom ´zdržanlivosť´ predefinovali na: ´kedy začať so sexom´

296
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Medzinárodní pro-life právnici začiatkom augusta varovali, že agentúry OSN vnucujú deťom celého sveta "systematickú sexuálnu indoktrináciu" prostredníctvom programov Všeobecnej sexuálnej výchovy.

V stĺpci CNS News popisuje prezidentka Family Watch International, Sharon Slaterová, ako OSN vnucuje sex malým deťom tým, že spolu s potratárskym reťazcom Planned Parenthood predefinováva pojmy ´zdržanlivosť´ a ´partnerstvo´: "Výstižnejšie pomenovanie Všeobecnej sexuálnej výchovy by bolo Systematická sexuálna indoktrinácia, ktorá sa - niekedy aj denne - servíruje deťom v krajinách takých odlišných, ako sú Namíbia, Nepál, Nauru; ako aj v USA - od Montany, cez Michigan až po Maine." V roku 2018 vydala skupina agentúr OSN smernice pre "výchovu k sexualite" pre krajiny celého sveta. Podľa Slaterovej prieskumu menia tieto smernice definíciu sexuálnej zdržanlivosti na "rozhodnutie kedy začať so sexom a s kým". Planned Parenthood je najväčším šíriteľom Všeobecnej sexuálnej výchovy nielen v USA, ale aj v cudzine. Tento miliardový potratový reťazec používa tento program na vnucovanie potratov a následné zarábanie peňazí. Viac zo správy:

"Medzinárodná organizácia Planned Parenthood (PP) má v 170 krajinách asi 65.000 pobočiek a aby mohli stále čoraz viac zarábať, naliehajú na sexualizáciu detí. Čím viac detí sa totiž bude vzdelávať na základe ich programu, tým viac si ich bude v budúcnosti kupovať kondómy, antikoncepciu, podstúpia potraty, testovanie, viac sa ich bude liečiť na pohlavne prenosné choroby, tým viac ich bude potrebovať očkovanie proti ľudskému papillomavírusu (HPV) a najnovšie tak potrebné hormóny opačného pohlavia." 

PP dostáva ročne okolo 101 miliónov dolárov z daní Američanov a ich medzinárodné pobočky dostávajú od cudzích krajín ešte viac. V USA je PP zároveň najmohutnejším potratárskym reťazcom, v zariadeniach ktorého sa ročne zabije okolo 345.000 nenarodených bábätiek.

Konzervatívni politickí lídri sa medzitým usilujú odhaliť pro-sexuálny a pro-potratový program, ako aj snahu OSN o to, aby ho jednotlivé krajiny akceptovali. Predstaviteľ krajiny Nauru z centrálneho Pacifiku sa nedávno počas rokovania s OSN vyjadril proti spomínanému programu: "Populačný fond OSN sa snaží presvedčiť moju krajinu, aby zmenila svoj postoj k otázkam reprodukčných práv a všeobecnej sexuálnej výchovy. Vydieranie mojej krajiny prostredníctvom regionálneho úradu OSN v Pacifiku nezmení jej postoj v týchto otázkach."

Republikánka Kathy Lohmerová (Minnesota) varuje veľmi dôrazne pred Všeobecnou sexuálnou výchovou, ktorú popisuje ako "pornografiu": "Je to niečo, na čo by sa niektorí z mojich kolegov v snemovni, najmä mužov, nechcelo ani pozrieť. Nemôžeme to ukazovať ani v správach o desiatej večer, a predsa chceme, aby to sledovali naše deti, ktoré chodia do štvrtej triedy." PP sa na svojej webstránke vystatuje, že je "jediným najväčším poskytovateľom sexuálnej výchovy v USA". Najhoršie je, že PP učí deti, že promiskuita je v poriadku: "Nie je nič zlé, ani nezdravé na tom, ak máte veľa sexuálnych partnerov", tvrdí PP študentom na svojej Tumbler page. Brožúra Planned Parenthood pre HIV-pozitívnu mládež "Zdravý, šťastný a rozpálený” pripomína mladým ľuďom, že je ich ´ľudským právom´ nepovedať svojim sexuálnym partnerom, že majú HIV.

V správe Family Research Council sa uvádza, že v školách texaského Austinu učia deti predpubertálneho veku o vaginálnom, análnom a orálnom (pohlavnom) styku a v niektorých školách v Indiane poskytujú deťom sieť obchodov, v ktorých si môžu kúpiť kondómy, spolu s porovnávaním ich cien a značiek. "Rodičov stredoškolákov v provinciách štátu Virginia zdesilo a pobúrilo, keď sa dozvedeli, že ich deviatakom sa ukazovalo video, v ktorom sledovali "rozkoš pre penis", ako "stimulovať prostatu" vovnútri konečníka a akú radosť im prinášajú ´sexuálne hračky´. Vo videu pre YouTube účinkovali "hviezdy" s prepojením na PP", uvádza sa v správe. Verejnosť vo veľkej miere odmieta PP ako učiteľa sexuálnej výchovy. Celá legislatúra štátu Massachusetts odmietla v roku 2017 návrh zákona, podľa ktorého PP odporúčalo učebné plány pre sexuálnu výchovu 12-ročných detí, ktoré sa mali učiť “ako sa uskutočňuje orálny a análny sex". Proti tomu, aby sa PP staralo do výchovy a vzdelávania ich detí-študentov sa za posledné roky postavilo množstvo rodičov zo štátov FloridaPennsylvaniaMichiganCaliforniaWashington stateNew YorkNorth Carolina a ďaľšie časti krajiny. V Pennsylvanii napríklad skupina od PP učila na hodine prírodovedy siedmakov názorným spôsobom o orálnom sexe. Rodičia v Severnej Karolíne sa v roku 2018 sťažovali na učebný plán PP pod názvom "Dostaňme sa do reálu", podľa ktorého sa šiestaci mali cítiť "v pohode a pripravení" na sex. Na pomocných kartičkách sa im ukazovalo používanie kondómu pre ´vaginálny, análny a orálny sex´ a odporúčalo sa používať "špeciálny druh plastickej fólie" ako profylaxia pri určitých nereprodukčných sexuálnych úkonoch."