poland-president-1.jpg

Neuveriteľné: poľský prezident zachraňuje Telo Kristovo, aby ho neodvial vietor

527
Zuzana Smatanová
Kultúra života

Úžasné! 

Andrzej Duda bol 13. júla 2020 druhýkrát zvolený za prezidenta Poľska. ChurchPOP  informovala, že prezident Duda po svojom znovuzvolení opätovne zveril Poľsko Panne Márii. Ďakoval jej a pomodlil sa ´vešpery´(večernú modlitbu).

V súvislosti s prezidentom Dudom sa nedávno vynorilo staršie video, na ktorom krátko po svojom víťazstve vo voľbách v roku 2015, prezident počas sviatku Najsv. Kristovho Tela a Krvi zachraňuje Eucharistiu, aby ju neodvial vietor. Znenie celej správy: “24. mája 2015 bol za prezidenta Poľska zvolený Andrzej Duda. O dva dni na to putoval do kláštora Jasna Góra v Čenstochovej, aby sa modlil a zveril svoj prezidentský úrad do rúk Čiernej Madony - Panne Márii Čenstochovskej. O dva týždne neskôr obletela celý katolícky svet fotodokumentácia, na ktorej novozvolený @prezydent_pl počas sviatku Kristovho Tela a Krvi zachraňuje Telo Kristovo, aby ho neodvial vietor.   

Sv. Hieronym raz povedal: "Ak Kristus nechcel ponechať Židov bez jedla na pustom mieste, aby cestou nepoomdlievali, má nás to poučiť, že je veľmi nebezpečné snažiť sa dostať do neba bez Chleba z neba." 


 

 

Reakcie niektorých užívateľov sociálnych sietí:

Tento užívateľ hovorí: “Poľský prezident je pokorný. Boh dosadil do úradu poľského lídra toho správneho človeka.”

Ďalší užívateľ: “Poľský prezident je veľmi oddaný katolicizmu ?? “.

Tento užívateľ dodáva, “Úžasný človek. Bože, žehnaj ho vždy a na všetkých jeho cestách."

Ďalší užívateľ: “Boh žehnaj Poľsko!"