proabortion14.jpg

Potratoví aktivisti bijú päsťami pro-life študentov, ktorí sa modlia pred zariadeniami PP

341
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Pro-life aktivisti a poradcovia, čo sa modlia a snažia sa pomáhať ženám pred potratárskymi zariadeniami Planned Parenthood, sú čoraz častejšie terčom rastúceho násilia propotratových aktivistov. V štáte Washington istý mladík napadol päsťou do tváre pro-life aktivistku. 

Hovorkyňa organizácie Students for Life of America (Študenti za život), Autumn Lindseyová uviedla, že na spomínaný incident, ako aj na niektoré ďalšie, podali sťažnosť na polícii. Počas jarnej 40-dennej kampane Za život niekoľkokrát na študentov z Whatcom College propotratoví aktivisti nevyberane zaútočili. Išlo o pokojnú kampaň, počas ktorej sa modlili a prosili o pomoc pre nenarodené bábätká a ich mamy. Podľa očitého svedka jedného zo študentov udrela päsťou do tváre istá žena. Predtým deň do nich hádzali vajíčka a násilnícki propotratoví extrémisti do nich kopali.    

Kristan Hawkinsová, prezidentka organizácie Students for Life v Amerike uviedla: "Polícia, ale aj vedenie dotyčného PP zariadenia musia z tohto vyvodiť dôsledky a túto situáciu zvládnuť. Pro-choice skupiny mlčia a len sa prizerajú ako ich členovia systematicky a sústavne fyzicky, aj verbálne, napádajú pokojne sa modliacich pro-life študentov. A to musí skončiť."

Pro-life študentské skupiny hlásia, že počas toho ako sa modlia do nich hádžu sklo, v aute pred ich očami onanujú muži a ďalší sa inak obscénne a nepatrične správajú. Hawkinsová uviedla, že dostala viacero vyhrážok smrťou a z dôvodu eskalujúceho násilia na jednom podujatí musela polícia priviesť aj psov na vyhľadávanie bômb. Násilie protestujúcich propotratárov je čím ďalej tým bežnejšie. LifeNews.com zaznamenal v roku 2019 viac ako 100 hlásení o útokoch, vandalizme, bezdôvodnom obťažovaní a iných incidentoch. Naše komunikačné prostriedky začali tieto hlásenia trasovať hneď, ako pro-life organizácie vyhlásili ´poplach´ v súvislosti s rapídne narastajúcimi prejavmi násilia v poslednej dobe. Medzi hlásenia z roku 2020 patria aj nasledovné:

- štát Washington: onanovanie potratových aktivistov, hádzanie skla a skandovanie ´Hail satan´ priamo pred študentami, modliacimi sa pred potratovou klinikou

- Mexico: pro-potratové feministky rozbíjajú výklady, snažia sa preniknúť do kostola, kde sa modlia deti

- Washington, D.C.: video: potratová aktivistka ohrozuje peppersprayom pro-life obhajcu v Georgetowne (TFP Student Action)

- Mexico: radikálne feministky rozbíjajú okná na autách, podpaľujú budovy, počas svojich protestov zrania 65 ľudí

- Washington, D.C.: Chuck Schumer sa vyhráža Gorsuchovi and Kavanaughovi, že ak podporia pro-life zákony, "poriadne za to zaplatia"

- štát Washington: video: študenti poškodzujú kriedové nápisy na Western Washington University (Students for Life)

- California: pred príhovorom hovorkyne pro-life ukradli stovky letákov pro-liferov (Students for Life)

- Ohio: video: matka sa vyhráža, že zastrelí pro-life obrancov na chodníku (Created Equal)

- Florida: muž, zatknutý po tom, ako s dodávkou ´zaparkoval´ takmer na stole prívržencov D. Trumpa

- Nemecko: radikálne propotratové feministky poškodzujú kostoly, zapaľujú autá

- Florida: potratoví aktivisti zničili takmer 1000 vlajočiek, ktorými si zhromaždení pripomenuli bábätká, zabité pri potrate

- Washington, D.C.: potratoví aktivisti sa vyhrážajú pro-life študentom, že im rozpárajú hrdlá pred katolíckymi kostolmi (KUAM News)

- Mississippi: viditeľne hrubo poškodený kríž, kríže za nenarodené deti rozbité na kusy

- Nemecko: radikálne feministky podpálili auto pro-life novinára