donaldtrump41.png

Plánované rodičovstvo: "Od dnes do novembra, toto je cieľ: Musíme poraziť Donalda Trumpa"

179
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Organizácia Planned Parenthood (Plánované rodičovstvo) sa zúfalo snaží vykopnúť prezidenta Donalda Trumpa z úradu. 

Potratový reťazec s miliardovým rozpočtom vykonáva viac potratov ako ktorákoľvek iná skupina v Spojených štátoch. Vlani to bolo viac než 345 000. Budúcnosť organizácie je však v ohrození. 

"Od dnes do novembra, toto je cieľ: Musíme poraziť Donalda Trumpa," uviedla organizácia na Twitteri. "V období, keď krajina pociťuje drastické dopady útokov Trumpa na (potraty), potrebujeme lídra, ktorý rozšíri prístup k reprodukčnej zdravotnej starostlivosti, a nie človeka, ktorý ju podkopáva."

Trump sa ukázal ako silný pro-life líder. Počas svojho funkčného obdobia implementoval viacero opatrení na obmedzenie financovania Plánovaného rodičovstva a ďalších potratových skupín. Zároveň demaskoval ich radikálnu pro-potratovú agendu a chránil nenarodené deti a matky. 

Potratové odvetvie chce zastaviť tieto život-zachraňujúce opatrenia. V októbri Plánované rodičovstvo ohlásilo plány minúť aspoň 45 miliónov dolárov v prezidentských voľbách 2020, aby porazili Trumpa

"My si nemôžeme dovoliť ďalšie štyri roky Trumpa, ktorý bude zásobovať súdy svojou anti-potratovou agendou," varoval potratový reťazec. "Viac než 180 sudcov nominovaných Trumpom bolo potvrdených na svojich doživotných pozíciách. V priebehu niekoľkých mesiacov bude (Najvyšší súd) rozhodovať o potratoch, antikoncepcii a Zákone o dostupnej starostlivosti." 

Rozhodnutia sudcov môžu ochrániť náboženské slobody, práva žien a nenarodených deti, alebo by mohli pomáhať potratovému priemyslu. Ďalšie štyri roky s Trumpom by mohli znamenať viac sudcov, ktorí budú presadzovať základné práva a ochranu pre každý ľudský život.

Štyri roky s pro-potratovým demokratickým prezidentom by na druhej strane mohli priniesť viac mŕtvych nenarodených detí, menej náboženských slobôd a viac zdanených prostriedkov na už dnes štedro-financovaný potratový priemysel

Po nedeľnej demokratickej prezidentskej debate ocenila súčasná predsedkyňa Plánovaného rodičovstva Alexis McGill Johnson oboch demokratických kandidátov za podporu potratov financovaných daňovými poplatníkmi. 

"Rada počujem, že obaja Dem kandidáti sú proti škodlivému Hyde dodatku, ktorý zneprístupňuje potrat pre mnohých farebných ľudí, mladých ľudí & ľudí s nízkym príjmom. Spolu s @AllAboveAll & našimi repro justičnými partneri ich budeme vyzývať k dodržaniu svojich sľubov," napísala na Twitteri. 

Je to len ďalší dôvod, prečo sa chcú zbaviť Trumpa. Prezident Trump obmedzuje financovanie potratového priemyslu mnohými cestami. Prostredníctvom Noriem Mexico City znížil financovanie medzinárodnej federácie Plánovaného rodičovstva o 100 miliónov dolárov a stopol 73 miliónov pre britských potratový reťazec Marie Stopes International. Prostredníctvom programu Title X (Hlava X) ubral ďalších 60 miliónov dolárov Plánovanému rodičovstvu a presmeroval tieto peniaze na skutočné medicínske kliniky, ktoré pomáhajú rodinám. 

V novembri pôjde o veľa a potratové odvetvie to dobre vie. Potratoví aktivisti čoraz viac prejavujú svoje zámery, ak ich kandidáti vyhrajú: Uzákonené neobmedzené potraty, financované z daní občanov, vykonané z akéhokoľvek dôvodu až do narodenia. 

Toto nie je to, čo si želajú voliči. Každý rok je v Amerike zabitých pri potratoch takmer 1 milión nenarodených detí. Voliči si želajú zmysluplné obmedzenia potratov, ktoré chránia bábätká a matky. Nechcú, aby ich zdanené príjmy financovali potraty. A tento názor musia prejaviť aj v novembrových voľbách.