Hilton sisters

Bohaté liberálky odeté v luxusnom oblečení sa chvália bojom proti klimatickým zmenám

375
Milko Kostovič
AltKAT

Newyorská prominentka a hollywoodska pseudo-celebrita Nicky Hilton Rothschildová - áno, ten Hilton, a áno, ten Rothschild - hovorí, že opätovne využíva svoje staré návrhárské kúsky a chodí metrom, aby sa zapojila do boja proti klimatickej zmene. 

Aké sú podrobnosti?

Počas udeľovania módnych cien Rising Star Awards sa Rothschildová vyjadrila, že k boju proti klimatickým zmenám pristupuje na intelektuálnej úrovni, čo tiež znamená, že nosí staré oblečenie a jazdí hromadnou dopravou. 

"Som tu, aby som podporila (udržateľnú módnu značku) Maison de Mode ... vytiahla som teda starú sukňu Alice + Olivia a nosím vintage kabelku Chanel, a prišla som sem metrom," povedala počas odovzdávania cien, ktoré sa konalo na ulici Cipriani 42nd v New Yorku. 

"Išla som šestkou," rozplývala sa. "Mám pocit, akoby som si splnila svoju povinnosť."

Rothschildová ma skutočne vyberavý vkus: V čase písania tohto článku sa sukne Alice + Olivia pohybovali v maloobchodnej cene od 225 do 1 795 dolárov.

Na jej svadbe, ktorá sa konala v roku 2015, boli šaty od dizajnéra Valentina, ktoré stáli 77 000 dolárov - jedny z najdrahších svadobných šiat v zdokumentovanej histórii.

Ešte niečo? 

Klimatickú filantropiu majú dievčatá Hiltonové zjavne v krvi: Sestra Paris sa zaskvela v roku 2017, keď k téme predniesla len sedem slov. 

"Toto je zem. Je horúca. Nerobte odpad," uviedla vo virálnom príspevku, ktorý adresovala svojim 17 miliónom sledovateľov na Twitteri. 

Paris tiež robila s firmou Soda Stream kampaň, ktorá mala byť paródiou na enviromentalizmus. 

Toto video s názvom "Paris Hiltonová navždy zmenila vedu" je reklamou na Soda Stream, výrobcu domácich limonád a perlivých vôd.

Na konci reklamy vtipkuje: "A môžete si ju vyrobiť v pohodlí vašich domovov.  Soda Stream: pretože planéta Zem je taká roztomilá."