kristinchenowith.png

Herečka Kristin Chenowethová o svojej adopcii: Moja biologická matka mi dala život

162
Milko Kostovič
Kultúra života

Renomovaná herečka Kristin Chenowethová potvrdila pro-life posolstvo po tom, čo hovorila o sile adopcie. 

Portál Daily Wire informuje, že herečka, ktorá získala ocenenia Tony a Emmy Awards, sa nedávno podelila o svoj vlastný príbeh adopcie počas propagácie nového filmu "A Christmas Love Story". 

Chenowethová, ktorá bola adoptovaná, sa na Facebooku zmienila o filmovej scéne, v ktorej sa filmová postava prvýkrát stretne so svojou biologickou matkou. 

"Táto scéna sa stala aj mne," povedala divákom. "Som adoptovaná a viedla som prakticky rovnaký rozhovor so svojou biologickou mamou."

Chenowethová pokračovala: "Pamätám si, (ako moja biologická mama) mi povedala: ‘Dokážeš mi niekedy odpustiť?’ A ja som povedala: ’Nie je čo odpúšťať. Dala si mi taký skvelý život.’ Mám tých správnych rodičov."

Herečka pochválila svoju adoptívnu aj biologickú matku: "Jedna mi dala život a druhá mi dala život."

Povedala, že scéna v novom filme bola vytvorená presne podľa toho, čo sa stalo v jej vlastnom živote.

Herečkin príbeh pritiahol pozornosť Mallory Quigleyej, viceprezidentky pre komunikáciu pro-life organizácie Susan B. Anthony List.

"Ó môj Bože. Nádherné #Prolife posolstvo vo filme Christmas Love Story s @Kchenoweth," napísala na Twitteri. 

Chenowethová sa podelila o tento pro-life tweet so svojimi 1,2 miliónmi sledovateľov a poďakovala Quigleyovej za pochvalu.

"Ďakujem," napísala Chenowethová. "Hovorím zo svojho vnútra."

Nie je jasné, či je Chenowethová pro-life, ale často hovorí o svojej kresťanskej viere. Niektoré celebrity z Hollywoodu sa môžu zdráhať zdieľať svoje pro-life názory kvôli liberálnej, pro-potratovej zaujatosti filmového priemyslu.

Niekoľko statočných však prehovorilo, vrátane Patricie Heatonovej ("Raymonda má každý rád", "Taká obyčajná rodinka"), bývalej supermodelky Kathy Irelandovej, Kelsey Grammerovej ("Frasier", "Na zdravie"), Bena Steina ("Voľný deň Ferrisa Buellera") a Kevina Sorba ("Boh nie je mŕtvy", "Herkules").