ultrasound4d61.png

´Bábätká sa rodia živé a potom ich zabíjajú, aby získali ich orgány´, potvrdzuje potratár

8,307
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Potratár, ktorý svedčil koncom septembra pri vypočúvaní novinára Davida Daleidena, pracujúceho v utajení, uviedol, že "niet pochýb", že bábätká pri všetkých typoch potratov, o ktoré ide na utajovaných videách, sa narodili živé. 

David Daleiden čelí spolu s kolegyňou, investigatívnou novinárkou Sandrou Merrittovou obvineniu za narušenie súkromia podľa kalifornských zákonov, keď odhalili ilegálne obchodovanie organizácie Planned Parenthood (PP) s časťami telíčok potratených bábätiek, a to na základe série utajovaných videí. Ak ich uznajú vinnými, môžu ísť do väzenia. Predbežné vypočúvanie začiatkom septembra odhalilo nové detaily o tomto prípade, vrátane svedectva o praktikách potratového priemyslu, v ktorom potvrdzuje, že CMP (The Center for Medical Progress - Centrum medicínskeho pokroku) spomínané videá ´neupravovalo´. Výkonný riaditeľ biotech spoločnosti, ktorá spolupracuje s PP teda nemohol poprieť, že vyrezávajú srdiečka potrateným bábätkám, kým ešte bijú. Vypočúvanie skončilo pred dvomi týždňami a sudca ešte nerozhodol, či táto vec pôjde ako prípad pred riadny súd.

Breitbart informuje o výpovedi Dr. Forresta Smitha, dlhoročného gynekológa a potratára, ktorý ako odborný svedok komentuje, čo robia na videách potratári PP kliník: "Niet pochýb, že niektoré z týchto plodov sa narodili živé"Live Action komentuje ďalej utajené video s prezentáciou zamestnankyne PP Alisy Goldbergovej o potratoch v druhom trimestri: "Rozpráva o tom, ako používajú niekoľkonásobné dávky ´lieku´ misoprostol, aby vyvolali potrat v druhom trimestri v priebehu jedného dňa, namiesto štyroch, ako to zvyčajne trvá. Smith dosvedčuje, že to vedie k narodeniu živého bábätka. Nadmerné dávky misoprostolu totiž vedú k prudkým pôrodným sťahom, ktoré končia vypudením plodu, čo znamená, že bábätko sa narodí bez asistencie potratára a bez použitia nástrojov. Tvrdí, že túto metódu okrem PP používa len veľmi málo potratárov." Na otázku, či sa používa misoprostol ale bez digoxinu, ktorý zastavuje srdce, Smith odpovedal: "Potratené plody sú nepochybne živé. Vidíme síce, že nedýchajú, nehýbu sa, nemajú pupočnú šnúru, ani odtrhnuté ručičky, nožičky; záver teda znie - plod je mŕtvy. No podľa Daily Wire Smith hovorí, že to nie je správny záver. Bábätko je živé, pokiaľ mu bije srdiečko."

Svedectvo tohto potratára čiastočne škrípalo, keďže Smith sa kedysi nenávistne vyjadroval o Daleidenovi a snažil sa vykresliť ho ako podvodníka a klamára. Svoj prístup zmenil keď uvidel utajené videá a priamo sa porozprával s Daleidenom. "Zničím toho z k.... syna. Už ma nas....", svedčil Smith pred súdom o tom, ako hovoril o Daleidenovi v roku 2015. Podľa LSN sa Smith v tom istom roku ešte raz stretol s týmto novinárom so zámerom poukázať naňho definitívne ako na podvodníka a klamára. Čoskoro si však Smith uvedomil, že Daleiden len odhalil pravdu o potratovom priemysle, pričom vraj nevedel ani o polovici z toho, čo sa tam deje."

Z podobného utajovaného vyšetrovania nebol na základe kalifornských zákonov doteraz obžalovaný nikto, iba Daleiden a Merrittová. Sú presvedčení, že ich obžaloba je politicky motivovaná politikmi, ako sú kalifornský generálny prokurátor Xavier Becerra a jeho predchodkyňa Kamala Harrisová, ktorí od organizácií potratového priemyslu obdržali veľmi štedré príspevky na svoju kampaň.

Neskôr pri vypočúvaní Daleiden popísal svoj rozhovor s informátorkou Holly O´Donnellovou, ktorá pôvodne pracovala pre StemExpress, firmu, ktorá zaobstarávala tkanivo potratených plodov a mala blízky vzťah k Planned Parenthood. Uviedol, že v roku 2013 mu O´Donellová povedala, že na klinike PP v severnej Kalifornii, vyrezávala časti telíčka z ´úplne neporušeného´ 25-týždňového bábätka. Rozrezala tváričku dieťatka, aby mu vybrala mozog. Predtým jej konzultant ukázal, že srdiečko bábätka bije. Daleiden na záver uviedol, že StemExpress, ako aj Planned Parenthood v Mar Monte podozrieva z vrážd.

Utajené vyšetrovanie odhalilo nespočetné množstvo ohavností, zverstva a brutality vo vnútri potratových kliník PP po celých USA. Ich zistenia podnietili vyšetrovanie v snemovniach a senáte USA, ako aj v mnohých jednotlivých štátoch. Tvrdia, že majú závažné dôkazy o tom, že táto ´potratová reťaz´ narúša zákon. Vyšetruje to Ministerstvo spravodlivosti. Planned Parenthood opakovane popiera všetky obvinenia o nesprávnom konaní a vo všetkých vyhláseniach len papagájujú to, že utajené videá sú falošné a zámerne upravované a tým pádom nepravdivé. Nezávislé forenzné vyšetrovanie však verifikovalo, že videá sú autentické. Niektoré z nich ukazujú, ako zamestnanci PP cynicky vyjednávajú cenu srdiečok, pľúc, pečene a mozgu malinkých bábätiek. Ďalšie dôkazy naznačujú, že tento potratový kolos porušuje zákon o súkromí pacientov (HIPAA - zisťovanie platobnej schopnosti).

Videá, zachytávajúce funkcionárov PP ako predávajú časti telíčok potratených bábätiek šokujú celý národ. tu je zoznam všetkých štrnástich:

  • Prvé video: Dr. Deborah Nucatolová z Planned Parenthood komentuje porcovanie bábätiek: "So získavaním srdca, pľúc, pečene máme veľké skúsenosti a pretože vieme o čo ide, nevyrežem iba presne konkrétny orgán, ale odrežem ho vyššie a nižšie, a potom sa pozriem, či som to vyrezala neporušené."
  • Druhé video: Dr. Mary Gatterová z PP žartuje, že "za toto chcem Lamborghini", keď vyjednáva o cene za časti telíčok.
  • Tretie video: Holly O’Donnellová, bývala zamestnankyňa Stem Express, ktorá pracovala pre PP kliniku, z prvej ruky detailne popisuje nevýslovné zverstvá a ohavnosti a to, ako od hrôzy omdlela, keď videla, ako manipulujú s nožičkami bábätiek.
  • Štvrté video: Dr. Savita Gindeová z PP prehlasuje: “Nechceme robiť len za paušálnu cenu za kus, 200 dolárov za dieťa. Ceny za jednotlivé položky vyjdú o niečo lepšie; tu aspoň budeme vidieť, koľko za čo dostaneme." Smeje sa a pritom hľadí na podnos, plný obličiek potratených plodov, ktoré sú "v poriadku a môžu sa distribuovať"
  • Piate video: Melissa Farrellová z Planned Parenthood-Gulf Coast v Houstone sa pýši zručnosťou PP, s akou získava "neporušené mŕtvolky plodov" a tým, ako jej oddelenie "výskumu" prispieva nemalou mierou k zisku organizácie, pretože, "viete, sme jednou z najväčších filiálok a naše Výskumné centrum je najväčšie v celých USA".  
  • Šieste video: Holly O’Donnellová popisuje ako technici odoberajú časti tela plodu bez súhlasu ´pacientky´: "Boli časy, keď si len zobrali čo chceli. Tieto matky to nevedia. A niet spôsobu, ako by sa to dozvedeli.”
  • Siedme, zrejme najdesivejšie video: Holly O’Donnellová opisuje vyrezávanie, či vlastne "získavanie" orgánov z takmer neporušeného plodu, potrateného v neskorom štádiu tehotenstva v PP Mar Monte Alamedia Clinic v San Jose, Kalifornia: "Chcete vidieť niečo naozaj ´kúlové´?" A  ťukla do srdiečka potrateného bábätka, ktoré začalo hneď biť. "A tak tu sedím, pozerám na ten plod a neviem čo si mám myslieť." 
  • ôsme video: Výkonná riaditeľka StemExpress Cate Dyerová pripúšťa, že PP predáva "veľmi veľa" celkom neporušených potratených bábätiek.
  • Deviate video: zachytáva vedenie PP ako diskutuje o predaji celkom neporušených bábätiek - vrátane tých, čo "len tak vypadnú" z maternice.
  • Desiate video: zachytáva postupy najväčšieho národného potratového biznisu, v rámci ktorého sa predávajú špecifické časti telíčok, vrátane srdca, očí a ´pohlavných žliaz´ nenarodených bábätiek. Video ukazuje aj šokujúci spôsob, akým funkcionári PP pripúšťajú, že porušujú federálne zákony tým, že predávajú časti telíčok potratených bábätiek za účelom zisku.  
  • Neuvoľnené videá: Neuvoľnené videá z CMP ukazujú, ako Deb Vanderheiová z Planned Parenthood hovorí na páske o tom, ako si PP filiálky "chcú zvyšovať výnos (z predaja častí bábätiek), ale že oni ich už nemôžu zastaviť ..." Na ďalšom videu istá žena hovorí o "finančnej motivácii" predávania častí potratených telíčok. 
  • Jedenáste video: zachytáva potratárku PP v Texase, ako plánuje predaj neporušených hlavičiek potratených bábätiek na výskum. Amna Dermishová popisuje na páske zakázanú potratovú procedúru za účelom ukončenia života bábätiek, ktoré prežili potrat v neskorom štádiu tehotenstva a u ktorých dúfa, že získa ich neporušené hlavičky, aby im mohla vyrezať mozog.  
  • Dvanáste video ukazuje nový dokument riaditeľky PP Jennefer Russoovej v Orange County, Kalifornia, ako popisuje tajným vyšetrovateľom, ako sa jej miestny potratový biznis usiluje získať neporušené telíčka potratených bábätiek pre miestnu biotech spoločnosť a ako mení potratové procedúry, aby to dosiahla.  
  • Trináste video: odhaľuje riaditeľku PP, ktorá pripúšťa, že bábätká, ktoré sa pri potrate narodia živé, niekedy zabijú.
  • Štrnáste video: zachytáva výkonných predstaviteľov Planned Parenthood, diskutujúcich o príšerných procedúrach pri potrate a o predaji častí telíčok potratených bábätiek za účelom zisku.