girl.jpg

´Gender identita´ je vraj otázka vnútorného pocitu. Výsledok? Už 8-roční užívajú hormóny

238
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

The Christian Post informuje o konferencii, na ktorej skupina lekárov a rôznych odborníkov vysvetľuje, ako trensgender ideológia preniká skrz-naskrz celou medicínou - a ako zneužíva malé deti ako pokusné morčatá v experimente, pre ktorý neexistuje žiadny solídny lekársky dôvod. Prečítajte si to - je to nevyhnutné na pochopenie všetkého, čo sa deje a bude diať na poli medicíny, ako aj v našich školách a na súdoch:

Mnohí lekári a matky trans detí naliehajú na vládu, aby zakázala chirurgické operácie, ktoré škodia deťom. Ich úsilie odolať chirurgickému riešeniu gender problémov ich priviedlo k zisteniu, že na základe vládou dotovaného prieskumu sa povoľuje podávať nesprávne pohlavné hormóny, ako je testosterón, aj 8-ročným dievčatám.   

V panelovej diskusii konzervatívneho ´think tanku´ The Heritage Foundation, hovoril Dr. Michael Laidlaw, kalifornský endokrinológ,  o poškodení zdravia, ktoré spôsobuje hormonálna liečba a chirurgické zákroky na mladých ľuďoch, ktorí sú presvedčení, že v skutočnosti sú opačným pohlavím. Tak si nechávajú 13, 14 ročné dievčatá odstrániť prsníky a 17-roční chlapci majú penis 9-ročného, hovoria ako zaostalí, a to všetko kvôli chemickým blokátorom puberty, ktoré sa čoraz viac objavujú. V rámci nejasného konceptu "gender identity" dostávajú 8-ročné deti v súvislosti s liečbou zmeny pohlavia injekcie. "Gender identita" ako pojem je údajne "otázkou vnútorného pocitu" človeka v súvislosti s vlastným pohlavím; toto je podľa nich ´primárnym faktorom´ pri určovaní jeho pohlavia, a nie biológia. To nie je pravda.                         

Žiadny krvný test, ani genetické testovanie, či skeny mozgovej činnosti nepreukážu "gender identitu", hovorí Laidlaw a dodáva: "Na jej diagnostikovanie neexistuje žiadny objektívny test a predsa sa aj napriek tomu ľuďom poskytuje veľmi škodlivá terapia. Do dnešného dňa neprešiel hormonálny blokátor Lupron, ktorý sa používa pri liečbe rakoviny prostaty, ale aj u detí s predčasnou pubertou, schvaľovacím procesom FDA (Food and Drug Administration - Americký úrad pre kontrolu potravín a liekov) a ako taký sa zakazuje predpisovať." Laidlaw je presvedčený, že blokátory puberty sú formou "terapie chemickou premenou" a podotýka, že najväčšia profesionálna asociácia endokrinológov, The Endocrine Society najnovšie odporúča odďaľovať pubertu u mládeže s gender dysfóriou na druhom stupni Tannerovej škály merania fyzického vývoja detí, adoslescentov a dospelých, čo predstavuje obdobie tesne po začiatku objavovania sa pubertálnych signálov v mozgu. Blokátory puberty narušujú aj normálny vývoj mozgu a kostí a vystavujú deti riziku osteoporózy v budúcnosti.  

Oxfordský profesor Michael Biggs zistil na základe slobodného prístupu k informáciam, že na gender klinike v Tavistocku sa deti, ktoré tieto špecifické liečivá poberajú, vo veľkej miere sebapoškodzujú a zvlášť dievčatá vykazujú veľké emocionálne problémy a nespokojnosť so svojím telom. 

Otázka teraz znie, pýta sa Laidlaw, či ten, kto by mal takéto vedľajšie účinky pri nejakej liečbe, by ju neukončil? Počas prezentácie sa prehrávali videoklipy o dvoch lekárkach, ktoré robia v oblasti gender premeny" detí - lana Shererová a Johanna Olson-Kennedyová. Shererová vysvetľuje, že blokátory puberty sa nasadzujú deťom už vo veku 8-9 rokov, keď sú v treťom/štvrtom ročníku základnej školy. Olson-Kennedyová pracovala na 5-ročnej štúdii, na ktorú dostala výskumný grant od Národného inštitútu zdravia vo výške 5,7 milióna US dolárov.

V jednej zo svojich publikácií ukazuje, že mastektómia (odstránenie prsníkov) sa robí dievčatám už vo veku 13 rokov. Olson-Kennedyová okrem toho uisťuje adolescentky, že majú možnosť robiť rozhodnutia, ktoré im zmenia život, vrátane odstránenia prsníkov. Hrudníková chirurgia im, podľa nej, ponúka aj jednoduché riešenie v budúcnosti: ak budú chcieť prsníky naspäť, stačí povedať a "namontujú" im ich. "Je to správne?", pýta sa Laidlaw. "Len tak dostanete nový orgán? Objednáte cez mail, zoženiete si chirurga a máte to? To sa nedá. Celé je to len obyčajným experimentovaním na deťoch. Zistili sme, že O-Kennedyová v roku 2017 znížila vekovú hranicu podávania testosterónu u dievčat z 13 na 8 rokov. Predstavte si, že podávate testosterón 8-ročnému dievčatku, čiže tretiačke alebo štvrtáčke. Je to neuveriteľné, ale deje sa to."

Uznávané kapacity na poli medicíny a psychológie, ako sú J. Michael Bailey, Kenneth Zucker a James Caspian vzbudili hnev transgender aktivistov. V posledných rokoch sa im zruinovala reputácia, trpeli im rodiny, nesprávne sa interpretoval ich výskum a poskytovanie štipendií a zatvárali im kliniky.

Najväčšia národná organizácia za práva LGBT, Human Rights Campaign, zohráva vedúcu úlohu v spoluautorstve profesionálnych smerníc Americkej akadémie pediatrov v roku 2016 o starostlivosti o transgender deti. Hlavným autorom týchto smerníc je 25-ročná trans-žena, ktorý/ktorá vôbec nie je ani lekárom. Z 12 autorov je iba 5 lekárov. Z 33.000 členov AAP prispelo k smerniciam v skutočnosti iba 30, pričom jeden z nich je riaditeľom transgender kliniky, na ktorej sa "považuje za vhodné k premene" vždy 100% všetkých prihlásených detí.

Je to ako keď na súde o všetkom rozhodne porota. Laidlaw konštatuje: "Sú zákony, ktoré to usmerňovali ... tie sa práve zrušili." Matka trans dieťaťa, Elaine, prosila, aby ľudia bojovali proti transgender "liečebným postupom" a terapiám:

"Je neprijateľné, aby lekár odstránil dieťaťu zdravú ruku alebo nohu; prečo sa im dovolí odstrániť im zdravé reprodukčné orgány? ´Experti´ vravia rodičom, že ich deťom škodí keď spochybňujú ich presvedčenie, že musia podporovať ich túžbu zmeniť sa, vrátane celoživotnej závislosti na hormónoch a ak nebudú rodičia spolupracovať, hrozí, že deti spáchajú samovraždu. Títo rodičia sú oklamaní, deťom to veľmi škodí a rodiny sa rozbíjajú. Deti, ktoré sú ohľadne svojho tela zmätené, potrebujú náležitú terapiu a usmernenie, a nie všelijaké liečivá a chirurgické zákroky. Lekárske zariadenia, ktoré ich takto zneužívajú, by sa mali zatvoriť."

Elaine patrí do Kelsey Coalition, novej skupiny apolitických rodičov trans detí, ktoré poškodili lekári, terapeuti a kliniky na celom území USA. Sú presvedčení, že "gender identita" by sa nemala spájať so sexuálnou orientáciou: "My, rodičia týchto trans mladých ľudí  sa svojich detí zastávame a bojujeme za ne, pretože ich máme radi. Mnohí z nás prežívajú nepredstaviteľný žiaľ nad tým, čo im títo "lekári" spôsobili."