miracle-call-700x438.jpg

Kňaz navolil nesprávne číslo a zachránil tým dušu: "Bohu vďaka za moju nepozornosť"

747
Zuzana Smatanová
AltKAT

Boh koná tajomne a nevyspytateľne! 

Páter Goyo Hidalgo, kňaz arcidiecézy Los Angeles, vyrozprával na twitteri svoj príbeh, pri ktorom si dvakrát rozmyslíte, či veríte v náhody. Tento kňaz omylom navolil nesprávne číslo, keď posielal správu farníkovi a vyústilo to do zásahu Božej prozreteľnosti!Tu je prepis príbehu pátra Goyu:

Istému farníkovi som poslal správu: ´Potrebovali ste so mnou hovoriť. Som tu. P. Goyo.´

O dve minúty neskôr mi zvoní telefón: "Už dávno som chcel hovoriť s kňazom, no som nervózny a nemám odvahu. Ako ste to vedeli?"

"Nevedel som to, len som navolil nesprávne číslo. Ďakujem Bohu, že takto využil moju nepozornosť."

Na tento neuveriteľný príbeh zareagovalo veľké množstvo užívateľov a niektorí pridali aj vlastné podobné prípady. Čo hovorili niektorí ľudia - tento užívateľ uviedol, “Po 10 rokoch som prvýkrát vkročil do kostola. Z nejakého dôvodu som bol presvedčený, že to musí byť katolícky kostol. Bola sobota. Vôbec som nemal v pláne stretnúť sa s kňazom. No kostol práve otvorili a začínali spovedať. Potom mala byť svätá omša. Zbadal ma kňaz a ..."

So svojím príbehom sa podelila aj táto pani (plné znenie): "Boh vždy používa nesprávne čísla! V roku 2015 dostal môj starší brat v spánku infarkt. Prebral ho niekto, kto omylom vytočil jeho číslo. Len čo si uvedomil, že má príznaky infarktu, volal 911. Dorazila úrazovka; aj vďaka tomu prežil. Lekár mu povedal, že keby ostal spať, bol by zomrel. Chlapík, ktorý sa mu dovolal, bol nedávno prepustený väzeň a priam zúfalo potreboval vedieť, či dokáže ešte robiť dobro. Brat ho po návrate z nemocnice išiel navštíviť."

Ostatní užívatelia chválili Boha a ďakovali p. Goyovi za taký inšpiratívny tweet: "Podobné príbehy ako tieto robia katolícky twitter takým zaujímavým. Nech vás Boh požehnáva, páter, a správne usmerňuje vaše úsilie." Ďalší užívateľ sa vyjadril, že "neverí na náhody".                                                                                                                                                                                                               Čo si o príbehu pátra Goyu myslíš ty?