Čarnogurský: Perverzné pudy pedofilov majú obete. Počúvajme hlas zneužitých detí

185
Kultúra života

Pedofili nie sú romantickí hrdinovia, ale obyčajní predátori, ktorých sexuálny pud je zacielený na deti. Iba strach im zabráni, aby realizovali svoje pudy voči bezbranným deťom. Strach z následkov, z odsúdenia, z reakcie rodičov detí a okolia je hlavnou príčinou pre pedofila, aby držal svoje sexuálne pudy na uzde.

Články autorov pána Romana Cupríka „Nie sú to zločinci. Ako pedofili dokážu prežiť plnohodnotný život“, „Hovorili sme s pedofilným učiteľom: Čakal som roky, kým som dievčaťu vyznal lásku“ a pána Jakuba Fila „Neplatí, že každý je sexuálny násilník. Aj pedofila definujú konkrétne skutky“ v denníku SME, uverejnené dňa 7. júla 2019, romantizujú pedofilov a pedofíliu, stavajúc pedofilov do role nepochopených romantických hrdinov. Takéto články zbavujú pedofilov strachu z negatívnych následkov, ktoré by im zneužívanie detí prinieslo.

Obaja autori, vrátane šéfredaktorky pani Beaty Baloghovej, ktorá musela publikovanie článkov schváliť, sú odteraz spoluzodpovední za každé pedofilmi zneužité dieťa na Slovensku.

Články v denníku SME sa nielen vysmievajú všetkým deťom, ktoré ani netušili, čo je to sex a pedofili ich zneužili. Šliapu po citoch všetkých rodičov, ktorých deti sú obeťami pedofilov, verejne sa im vysmievajú.

Pedofili majú obete. Obete pedofilov sú poznačené na celý život. Už nikdy nebudú vnímať lásku a vzťahy s inými ľuďmi ako iné deti, vždy budú mať v podvedomí strach.

Pedofili necítia k deťom lásku, pretože láska nie je sebecká. Cítia k nim obyčajnú túžbu, podobnú zvieraciemu pudu. Pedofilný učiteľ, uvádzaný v titulke článku denníka SME, vyznaním „lásky“ dievčatku priblížil svoje egoistické pudy bližšie k naplneniu, nekonal z lásky k dievčatku. Ak by cítil k dievčatku skutočnú lásku, nikdy by jej o svojej „láske“ nehovoril, pretože láska v očiach detí je čistý cit, nie spôsob naplnenia egoistických sexuálnych potrieb dospelého pedofila. Redakcia SME mala okamžite podať na „učiteľa“ trestné oznámenie a nie písať o ňom oslavný článok.

Konanie členov redakcie SME podporujúce pedofíliu je nielen nemorálne, je aj trestným činom.

Naša advokátska kancelária pomáha všetkým rodinám obetí pedofilov, ktoré sa na nás obrátili, v uplatnení ich práv v trestnom konaní, a to aj voči redakcii SME. V našej spoločnosti má jedine štát právo postupovať represívne voči páchateľom trestných činov, preto budeme vždy dôsledne dbať, aby štát plnil svoju úlohu pri ochrane detí pred pedofilmi, a to najmä preventívne.

Členovia redakcie denníka SME ako aj nimi oslavovaní pedofili budú znášať za svoje skutky následky. Možno sa im podarí vyhnúť sa trestnému rozsudku, no ich život bude ich pohŕdaním detskými obeťami poznačený navždy.

Deti sú naša láska a budúcnosť. Naučme pedofilov báť sa následkov ich pudov. Ochráňme deti.

Ján Čarnogurský