dennik-sme-pond-ped.jpg

Denník SME vstúpil do boja za normalizáciu pedofílie

375
Kultúra smrti

Denník SME, ktorý je z časti v rukách finančnej skupiny Penta prechádza od otvoreného liberalizmu a podpory LGBTI+ agendy k normalizovaniu pedofíllie. Týmto aktivistom už nestačí len volať po výraznejších právach pre sexuálne menšiny, najnovšie sa rozhodli zľahčovať pedofilov a ich vzťahy s neplnoletými osobami, pričom predstavujú ich pohľad na deti ako neškodný, sťaby pohľad milujúceho rodiča.

Internetová verzia menovaného denníka na titulke svojej hlavnej stránky v pondelok priniesla rozhovor s pedofilným učiteľom, ktorý je zároveň správcom stránky Československej pedofilnej komunity a k tomu tiež druhý článok s komentárom autora Jakuba Fila s názvom “Aj pedofil má právo na život bez predsudkov a odsudzovania”.

Pedofil, ktorý v rozhovore vystupuje pod falošným menom uvádza, že povolanie učiteľa si vybral, pretože to bola “jednoznačná príležitosť, ako byť deťom nejako prínosný”.

Sexuálna príťažlivosť k deťom je podľa neho “len jeden diel z celej skladačky pocitov”. “Mne sa veľmi páčia malé dievčatá. Vidím v nich veľkú krásu a veľmi nerád by som im akokoľvek ublížil nejakým sexuálne nevhodným správaním,” uviedol pre SME. Priznal tiež, že počas učiteľskej praxe sa zamiloval do dievčaťa vo veku 10 – 11 rokov, ktorému vraj vyznal lásku až po rokoch.

“Pedofil skutočne cíti k dieťaťu lásku. K tomu predsa aj u väčšinovej sexuálnej orientácii vedie sexuálny pud, že sa dvaja ľudia dajú dohromady a že sa majú radi. Určite by bolo dobré, keby spoločnosť vedela, čo cíti pedofil, a že väčšina pedofilov sú vlastne úplne normálni ľudia, ktorí chcú byť deťom nejako prospešní.”

V rozhovore tiež dodal, že pedofilná komunita, pre ktorú robí administrátora stránky má okolo 850 členov, ktorí komunikujú najmä cez internet.

“Aj človek s „poruchou sexuálneho výberu“, ktorou pedofília je, má právo na život bez predsudkov, odsudzovania a perzekvovania. Lebo neplatí, že každý pedofil je sexuálny násilník. Páchateľov sexuálneho násilia proti deťom nájdeme často v skupinách, ktoré považujeme za sväté, v úvodzovkách aj doslovam” píše vo svojom komentári novinár denníka SME Jakub Filo.

Denník článok na pedofilnú tému zdieľal ja na sociálnej sieti, kde sa objavilo niekoľko reakcií pobúrenia.

“Zabásli nejakého redaktora SME za pedofíliu, je deň pedofilov alebo je to len príprava na súd s kanadským profesorom?”, píše používateľ Milan.

“Nikdy som si nemyslel, že to napíšem, ale Fico mal svätú pravdu o novinároch,” dodáva Samuel.

Patrik tému uzavrel: “A potom, že never alternatíve. Na to, že sa začnú písať takéto články, upozorňovali už pred dvomi rokmi.”

Jaroslav Zajac