Na snahy o akceptáciu pedofílie reagujú so zdesením ďalší analytici a politici

271
Kultúra smrti

Politickí komentátori Eduard Chmelár a Ján Baránek sa vyjadrili ku kontroverznej sérii článkov na tému pedofílie, ktorú v pondelok publikoval denník SME. Na zľahčovanie pedofilov a ich vzťahov s neplnoletými osobami so zdesením reagovali aj politici.

Politológ Eduard Chmelár uviedol, že ako otec, ako občan a ako človek kategoricky odmieta neodborný prístup denníka SME, akým vpálil do najcitlivejšej oblasti ľudského vnímania. “Naša spoločnosť potrebuje chrániť deti a nie vciťovať sa do pohnútok pedofilov,” apeloval.

“Mienkotvorné skupiny, ktoré nevedia riešiť problémy bežných rodín, ktorých nechávajú chladnými osudy dôchodcov a robotníkov, ktoré zavrávajú sociálne tragédie odohrávajúce sa na okraji spoločnosti, no detailne sa zaoberajú snahou o pochopenie pedofilov, nie sú liberálne, ale šialené. Nemienim čakať, kým sa začne rovnako posudzovať aj zoofília a nekrofília. Budem vášnivo bojovať proti tým, ktorí tvrdia, že pedofília nie je zločin, ale sexuálna orientácia,” uviedol.

Podľa Chmelára láska je nezlučiteľná s ubližovaním. “Nemôžem uveriť, že k tomu došlo, že sa niečo také dostalo na titulnú stranu vraj seriózneho denníka a mrzne mi z toho mozog. Som však presvedčený, že je v záujme tých, ktorí bojujú za zrovnoprávnenie ľudí s inou sexuálnou orientáciou, aby sa od tejto zvrátenej formy uhorkovej sezóny dištancovali. Toto je červená, cez ktorú sa nechodí a naozaj nemienim vysvetľovať, prečo,” upozornil na záver.

Baránek upozorňuje pomätených žurnalistov

K článkom o pedofílii, ktoré priniesol denník SME zaujal stanovisko aj politický analytik Ján Baránek: “Chcel by som upozorniť niektorých pomätených žurnalistov, že okrem pedofilov, ktorým z neuchopiteľných dôvodov venujete zrazu nadštandardnú pozornosť, existujú aj iné sexuálne vyšinuté menšiny, ktoré si snáď zaslúžia vašu pozornosť. Napríklad nekrofili alebo koprofili,” podotkol.

“Rada zdarma (moja osobná podpora vašej záslužnej práce): Nekrofilov najskôr nájdete v domoch smútku, pitevniach a pod. Koprofilov nájdete snáď na verejných WC, ale skúste aj toalety v nákupných centrách. A ešte niečo – v rámci politickej korektnosti by ste snáď nechceli opomenúť aj tieto, síce nechutné, ale pre okolie omnoho menej nebezpečné menšiny, ako sú pedofili. Takže, hor sa do úplného zblbnutia!,” dodáva ironicky Baránek.

Kde sú hranice?

Podľa poslankyne národnej rady za SNS Evy Smolíkovej každý jeden normálny človek musel mat včera z článkov v SME zvýšený tlak “blízko kolapsu”.

“Ide tu niekto obhajovať ľudí, ktorí nesmú byť v blízkosti detí a už vôbec ich učiť? To kde už majú títo jediní “slušní, morálni, vzdelaní, odborní, liberálni” nadľudia ľudské hranice?! To im už naozaj nie je nič sväte? Ani dieťa? Cely život som sa venovala deťom, prežila som v školskom prostredí 30 rokov. Vždy som vnímala, že deti sú najväčším bohatstvom rodičov, ktorí nám s vkladajú do rúk dôveru, aby sme im pomohli pri vzdelávaní a výchove. Nemôžeme sklamať ich dôveru nielen ako učitelia, ale hlavne ako ľudia, ktorí pracujú s ich deťmi. Ktorí majú okrem vzdelávania chrániť, rešpektovať každé jedno dieťa,” upozornila.

“Nikdy, opakujem, nikdy som sa nestretla s učiteľom, ktorý by tu posvätnú hranicu medzi dospelým a dieťaťom bol býval čo len náznakom prekročil! Pozrieť sa inak na dieťa, než ako na dieťa, je predsa nemožné. Dieťa nevie ešte vyhodnotiť obludnosť takejto situácie, lebo dôveruje, verí. A dospelý, ktorý ma iné pocity ohľadne detí, jednoducho medzi ne nepatrí!,” prízvukuje.

“Žiadne ospravedlňovania pedofilov vážení! To myslí ten “novinár”ozaj vážne? Čo keby jeho deti mal niekto tak “úprimne rád”? Aj to je OK, vážený? Aj vtedy by ste dokázali takéto čosi obhajovať? No som presvedčená, že určite nie. Viem, že moja poslanecká aktivita o predložení odpisu z registra trestov pre pedagogických a odborných zamestnancov bola v učiteľskej obci prijatá rôzne. Ale opakujem, čo ak len jedno dieťa by sme týmto zachránili od podobného, má to zmysel!”

Spozornieť by podľa poslankyne mali hlavne rodičia a zároveň všetci učitelia, ktorým sa snažia niektorí novinári podsunúť, že čo je OK pri kontakte s ich deťmi. “Áno aj pred dvomi rokmi už mohla táto právna norma fungovať v praxi, no vtedajšia predkladateľka ju stiahla. Z jediného dôvodu, lebo okrem iných a jasných požiadaviek na bezúhonnosť učiteľa som kládla aj požiadavku na zákaz a používanie drog.”

“Žiaľ, život ukázal, že bolo treba zaviesť predsa túto povinnosť odpisu nielen pre ochranu deti, ale de facto aj ich. A ten zákaz drog tam je. A poslanci NR SR za SNS spolu s ďalšími za môj návrh zahlasovali. A dnes píšem o nenormálnosti a absurdite ktorú čítam a ktorú nám zase tí, čo vedia predsa všetko lepšie než všetci ostatní, podsúvajú. Ako taký plaziaci sa mor,” dodáva.

“Kam až chcete zájsť? Kde sú vaše hranice? Ak toto ma byť “cesta” pre naše deti, pre Slovensko, tak ďakujem. Ale nie! Ešte viacej sa budem venovať tejto problematike, pretože deti sú jedine skutočné bohatstvo, ktoré máme. A to, čo, a kto ich bude učiť, formovať, je na nás,” prizvukuje na záver Smolíková.

… potom už nebudú písať, ale rovno implementovať

Salámovú metódu mainstreamu odmieta aj šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár, ktorý k téme napísal, že z denníka SME – “hlavného propagátora progresívnosti a slušnosti” – sme sa dozvedeli, že pedofili, “ktorí neslintajú, len nimi sú, majú právo na život bez predsudkov…”

“A dozvedeli sme sa, že vlastne, kto tu je za perverzných úchylákov, a to sú podla SME kňaz a cirkev! No mňa práve vyvrátilo. Toto už hraničí s absolútnou stratou súdnosti kam až chcú zájsť?!,” pýta sa Kollár.

“Ja sa desím až nám začne tento progresivizmus vládnuť, lebo potom už o tom nebudú písať, ale rovno implementovať cez zákony do života ľudí. Des,” upozornil Kollár.

Trvalý bojkot všetkých lživých médií platených a riadených zo zahraničia

Podľa Lukáša Machalu z SNS nás chcú “SMEtiari presvedčiť, že pedofília je v poriadku”. “O tomto nás chcú najnovšie presvedčiť liberálni extrémisti z tzv. “dôveryhodných” médií. Podľa týchto pomätených “novinárov” je ubližovanie bezbranným čistým detským dušiam vlastne trendy. Choré, zvrátené a nemorálna.”

“Milí pisálkovia slúžiaci zlu… zabudnite že sa budem v tichosti prizerať ako svojimi lžami a manipuláciami chcete zničiť tradičnú slovenskú spoločnosť. Nebudete tu víriť prach a šíriť dezinformácie. Deviácie a ťažké psychické poruchy nikdy nemôžeme považovať za niečo normálne,” zdôrazňuje. 

Slovensko podľa Machalu nie je pokusné laboratórium  antihumánnych experimentov. “Takéto “progresívne spolu za ľudí “ metódy si skúšajte na svojich deťoch a vašich zahraničných sponzoroch…”

“Slovenky, Slováci, odporúčam Vám dať naveky zbohom liberálnym extrémistickým médiám. Ako dlhoročný novinár sa hanbím za ľudí, ktorí ničia povesť slovenskej žurnalistiky. Osobne vyhlasujem trvalý bojkot všetkých lživých médií platených a riadených zo zahraničia, ako aj ich zapredaných žoldnierov-pisálkov,” uviedol v závere Machala.

Falošná tolerancia

Poslanec NR SR za stranu Smer-SD Ján Podmanický podotýka, že “väčší hnus už dávno nevidel”.

“Pod pláštikom falošnej tolerancie sa tu niekto systematicky snaží presadzovať do slovenskej spoločnosti úplné zvrátenosti. Klasický postup: najskôr sú normálni ľudia šokovaní, potom to už berú normálne, napokon to nejaká Rada vyhlási za ľudské právo, až to skončí tým, že ak bude mat niekto iný názor, tak pôjde do väzenia za homofóbiu.”

“Rodičia, ktorí ste si ešte nedali zobrať zdravý rozum, v mene ochrany našich deti, sa treba tomuto svinstvu rázne postaviť!” Vyzval poslanec Podmanický.

Po ostrých negatívnych reakciách blokovanie

Včera sme tiež spomenuli komentár novinárky denníka SME Zuzany Kovačič Hanzelovej, ktorá obhajovala postup svojho zamestnávateľa (viac v článku). Po búrke nenávisti, ktorú Hanzelová dostala za obhajobu pedofílie od množsvta ľudí, sa rozhodla, že ich na svojom profile bude blokovať.

“Priatelia, opäť mám nevídaný hatemail, a opäť ma to nebaví. Všetci, ktorí sem prichádzate z profilov, ktoré šíria nenávisť a nehovoria pravdu, prosím vás, zamyslite sa nad tým, či sa takýmto spôsobom bežne rozprávate s ľuďmi na ulici, a či by ste si to dovolili aj naživo. Vy možno mate pocit, že, ak je niekto verejne známa osoba, musí znášať nadávky, nenávisť a invektívy, ale ja vám nepatrím a nie je to tak. Sloboda slova neznamená vulgárne nadávanie komukoľvek. Tak to nefunguje.”

Hanzelová oznámila, že vulgárnych ľudí rad radom blokuje. “Nie je to ani normálne, ani zdravé a ľudia sa tak bežne nerozprávajú, takže to tu nebudem tolerovať. Treba sa na chvíľku odlogovať zo sociálnych sieti a žiť normálny, slušný každodenný život. Prospeje vám to,” myslí si novinárka z denníka SME.