LIFENEWS: USA nás kadruje ako netolerantnú skupinu. Publikovali sme výrovky svätých.

1,408
Kultúra smrti

Musím povedať, že som to očakával. Dostali sme sa na index.

Nedávno som bol informovaný, že naša organizácia, Inštitút Leva XIII., je vnímaná americkou ambasádou ako problémová. V správe amerického ministerstva zahraničných vecí z roku 2017 s názvom "O medzinárodnej náboženskej slobode" sa píše:

"Vo februári miestna mimovládna organizácia Inštitút Leva XIII., ktorú tlač charakterizuje ako konzervatívnu, rozposlala mnohým farnostiam letáky a knihy označujúce islam ako hanebné náboženstvo plné nenávisti a Mohameda za predchodcu Antikrista. "

USA INDEX

 

 

Na radar USA sme sa dostali za to, že v roku 2017 sme publikovali unikátnu historickú monografiu o islame s výrokmi svätých s názvom Predchodca Antikrista? Kniha ponúka historický prehľad dejín nájazdov islamu do Európy. V tomto kontexte opisuje dobové výrokov svätcov, pápežov a koncilov. Jedná sa o vzácne, umelecky spracované dielo s výnimočne rozsiahlym prehľadom Cirkevných autorít k téme islamu, Knihu sme venovali všetkým kňazom na Slovensku v rámci našej osvetovej misie, za čo sme sa dostali na zoznam problémových organizácii.

Predchodca Antikrista

 

Kniha je momentálne vypredaná. Je však možnosť sa dostať k posledným kusom. Knihu dostane každý kto podporí činnosť redakcie LIfeNews tu.

 

Ing. Mgr. Robert Mátéffy

autor je predseda Inštitútu Leva XIII.