Paška: Pod ochrannými krídlami Bruselu zdegradovali inštitút materstva

208
Kultúra smrti

Poslanec NR SR Jaroslav Paška (SNS) reagoval na informácie týkajúce sa obstarania si detí homosexuálnym zamestnancom Európskej komisie. Upozornil, že pod ochrannými krídlami Bruselu tak zdegradovali komplexný inštitút materstva na deväť mesačný prenájom maternice, za približnú jednotkovú mesačnú cenu nájmu bytu v centre Berlína o ploche 190 m².

“Zverejnenie prípadu obstarania si detí homosexuálnym zamestnancom eurokomisára Maroša Šefčoviča poukázalo na otvorené možnosti zneužitia vedy, súčasných medicínskych poznatkov, i postupov a rôznorodých legislatívnych úprav registrovaného partnerstva v EÚ k získaniu detí homosexuálnymi pármi,” píše v úvode svojho komentára Jaroslav Paška, poslanec SNS.

Pripomína, že Slovensko má v Ústave jasne definovanú ochranu rodiny, a preto by slovenský zástupca v Európskej komisii nemal priamo, ani nepriamo participovať na eticky pochybných pokusoch obstarávania si detí homosexuálmi.

Dan Sobovitz, z Izraela, ktorý pracuje ako zamestnanec Európskej komisie u jej slovenského podpredsedu, si spolu s gay-partnerom Francúzom Grégorym Merlym nechali u náhradnej matky vynosiť dve nimi oplodnené vajíčka od anonymných darkýň. Ich deti z vajíčok od neznámych matiek, ktoré im (údajne za 100.000 Eur) vynosila náhradná matka sa teraz podľa práva EÚ chystajú vychovávať v spoločnej domácnosti v Berlíne, pripomenul Paška.

“Podivná berlínska rodina tvorená dvomi chlapmi a dvoma novorodencami je priamym dôsledkom zvláštneho uvažovania ľudí pohybujúcimi sa vo vnútri inštitúcií EÚ,” upozornil.

Podľa poslanca národniarov to potvrdzuje aj nedávne vyjadrenie slovenského podpredsedu Európskej komisie pána Šefčoviča k správaniu sa jeho asistenta, že: „… vnímanie rodiny spadá pod slobodu myslenia a hodnotového ukotvenia a nejde proti žiadnej európskej hodnote či legislatíve …“.

“Toto zavádzajúce stanovisko sa totiž alibisticky vyhýba podstate problému a v kontexte pro-rodinných deklarácií pána eurokomisára z prezidentských volieb vyznieva veľmi čudne,” dodáva.

“V uvedenom prípade totiž nejde len o slobodu myslenia a hodnotového ukotvenia gayov, či toleranciu k ich spôsobu života spoločnosťou. Ide aj o zjavný prejav sexuálne motivovanej intolerancie dvojice gayov k časti spoločnosti (opačnému pohlaviu), keď ukázali, že nie sú ochotní akceptovať žiadnu ženu, ani ako partnerku pri výchove svojho potomstva!” uviedol a dodal:

“Najmä však ide o prejav ich neakceptovateľnej arogancie a sebectva, keď svojim deťom už spôsobom oplodnenia upreli všeobecne uznané právo dieťaťa, vyrastať v prirodzenej rodine, tvorenej biologickým mužom – otcom a biologickou ženou – matkou.”

Paška preto upozornil, že pod ochrannými krídlami Bruselu tak zdegradovali komplexný inštitút materstva na deväť mesačný prenájom maternice, za približnú jednotkovú mesačnú cenu nájmu bytu v centre Berlína o ploche 190 m².

Biologická podstata rodu každého jedinca je od počatia geneticky určená kombináciou pohlavných chromozómov, preto nie je prelomiteľná nijakými administratívnymi, ani medicínskymi opatreniami. Žiaden z dvojice Dan Sobovitz, Grégory Merly preto podľa národniara deťom biologickú ženu – matku nikdy nenahradí. Obaja gayovia tak zo svojich detí egoisticky a vedome urobili už pri narodení polosiroty.

“SNS preto považuje za potrebné dôrazne odmietnuť nedomyslené, účelové zmeny spoločenských pomerov zavádzané bruselskými úradmi a trvá na ústavnej ochrane a preferencii rodiny, ako prirodzeného zväzku muža a ženy, garantujúceho prirodzený populačný rozvoj spoločnosti,” zdôraznil Paška.

Národniar však zároveň upozornil podpredsedu Európskej komisie pána Maroša Šefčoviča, aby sa nepodieľal na eticky neprijateľných manipuláciách homosexuálnej komunity s novorodencami. “Inak sa už nebude môcť spoliehať na dôveru Slovenskej národnej strany, ani jej podporu pri štátnej nominácii na niektorý zo zodpovedných postov v Európskej únii, čo veríme pochopí aj predseda vlády pán Peter Pellegrini,” dodal Paška na záver.

Prenájom maternice už v marci tohto roka kritizoval taliansky minister vnútra Matteo Salvini. Postavil sa proti náhradnému materstvu a trval na tom, že každé dieťa má právo na matku a otca.

“Z myšlienky maternice na prenájom a ženy na predaj mi je zle,” povedal.

“Myslím, že maternica na prenájom je tá najodpornešia vec, akú môže človek ponúknuť  žene, mužovi, dieťaťu,” dodal.

„Len si jednoducho myslím, že prenajímanie maternice a žien ako bankomatov na vynosenie detí neodráža budúcnosť, ktorú mám na mysli,“ vysvetlil.

Otázka náhradného materstva je súčasťou mnohých diskusií v Taliansku a je často viazaná s otázkou manželstva a adopcie pre páry homosexuálov. Tí v súčasnosti vo veľkom využívajú chudobné Ukrajinky, aby im takto deti vynosili (viac v článku).

Gabriela Smreková