Podporí Slovenská sporiteľňa po Dúhovom pride aj Národný pochod za život?

588
Kultúra života

Šéf občianskeho združenia Asociácia za život a rodinu Tomáš Kováčik na sociálnej sieti verejne vyzval banku Slovenská sporiteľňa, aby rovnakou sumou ako Dúhový pride podporila aj Národný pochod za život, ako jednu z najmasovejších akcií pro-life hnutia.

Kováčikova výzva reaguje na aktuálny krok banky. Slovenská sporiteľňa vo štvrtok oznámila, že sa bude podieľať na financovaní LGBT podujatí ako Dúhový pride či Filmový festival inakosti.

Slovenská sporiteľňa sa totiž pridala k výzve LGBTI aktivistov, ktorí žiadajú od občanov finančné prostriedky na uskutočnenie menovaných podujatí. Menovaná banka avizuje, že zdvojnásobí vyzbieranú sumu (viac v článku).

Banka týmto krokom nahnevala mnohých ľudí – vrátane klientov Slovenskej sporiteľne, ktorí nesúhlasia s verejným prezentovaním homosexuality, ktoré liberálni aktivisti považujú dokonca za “kultúru,”. Objavili sa preto výzvy, aby Slovenská sporiteľňa svoje rozhodnutie prehodnotila, alebo výzvy, ktoré ju nabádajú aj k finančnej podpore pro-life podujatí.

Tomáš Kováčik z Asociácia za život a rodinu na Facebooku verejne vyzval Slovenskú sporiteľňu, aby finančne podporila Národný pochod za život “minimálne v takej sume, ako podporí Dúhový pochod LGTBI(AQ+).

“Očakávam proaktívnu odpoveď a kontaktovanie organizátorov do 24 hodín,” uviedol Kováčik.

Výzva Kováčika nie je prekvapením, keďže prorodinné organizácie si uvedomujú zhubné dôsledky liberálnych extrémistických myšlienok, ktoré práve menované LGBTI podujatia šíria. Veľké korporácie by mali preto pochopiť, že práve investície do tradičnej rodiny prinesú zisk aj im v podobe budúcich zamestnancov. Podporou LGBTI podporujú nezriadený život jednotlivcov.