nick-carter-700x438.jpg

Podľa speváka Backstreet Boys je nové dieťa po potrate tým najväčším Božím darom

588
Milko Kostovič
AltKAT

Toto je také krásne pro-life svedectvo! Chvála Bohu za nový život!

Spevák skupiny Backstreet Boys Nick Carter nedávno oznámil, že on a jeho žena Lauren čakajú nové miminko po tom, čo vlani na jeseň utrpeli potrat. 

"Ďakujeme ti Bože, že si nám dal ten najväčší dar, aký sme mohli žiadať. #tehotní #smetehotní #malébožteky #šťastie #rodina", napísal Carter na Instagrame, kde je na fotke spolu so svojou tehotnou ženou a trojročným synčekom Odinom. 

Po nešťastnom potrate z minulého roka dvojica vyjadrila svoj hlboký smútok a uviedli, že dieťa bola "Odinova sestrička". Pôrod bol naplánovaný na 8. marec 2019. 

V príspevku sa píše: "Boh nám počas tejto doby poskytol vnútorný pokoj. Skutočne som sa tešil na stretnutie s ňou po troch mesiacoch. Som zlomený."

Nickova manželka Lauren tiež vyjadrila bolesť, ktorú pociťovala po potrate. Zverejnila fotku sonogramu svojho dieťatka spolu s povzbudením pre ženy, ktoré utrpeli podobnú stratu. 

"Hovorili sme o tom, či by sme to mali zverejniť, ale keďže dnes (8. marca 2019) mal byť môj termín...Myslela som, že by som s vami podelila o toto chúlostivé téma, ktoré my ako ženy a rodičky trpíme v tichosti.

"Chúlostivé, pretože ako žena mám v živote tvoriť, a keď sa mi to nepodarí, vnímam to ako ľudské zlyhanie.

"Akceptujem okolnosti, ktoré sú mimo našej kontroly a posunula som sa od svojich strát, (ale) dni, ako dnešok, mi pripomínajú, aká som šťastná, že mám zdravé dieťa, aké drsňáčky sú ženy a koľko vydržíme s úsmevom na našej tvári.

"Ak sa snažíte založiť rodinu alebo ste zažili stratu, tento príspevok je pre vás. Nie ste samé a vždy existuje nádej."

Aj Nick po septembrovom potrate vysvetľoval, aký je vďačný za svoju rodinu a svoj život.

"Vždy som miloval rodinu. A potom, samozrejme, sa mi stalo niečo také. A teraz, keď mám Odina, slová nedokážu opísať, aký som momentálne šťastný a povzbudený. Uvedomujem si, akého som sa dočkal požehnania mať môjho syna, moju manželku, moju skupinu."

Prosím, modlite sa za všetky rodiny, ktoré zažívajú utrpenie kvôli potratu!