george.jpg

Prezidentský kandidát Martin Daňo: George Soros vraj v piatok priletel na Slovensko

591
Kultúra smrti

Novinár Martin Daňo, ktorému sa na poslednú chvíľu podarilo vyzbierať dostatok poslaneckých podpisov na prezidentskú kandidatúru, na sociálnej sieti uviedol, že má z jedného zdroja potvrdené, že na Slovensko koncom minulého týždňa zavítal kontroverzný americko-maďarský miliardár George Soros.

Martin Daňo uviedol, že podľa jeho zdrojov, pričom jeden z nich je potvrdený, “v piatok priletel na Slovensko pán George Soros.”

“Bolo to už niekde v médiách? Alebo ak máte viac info, píšte,” dodáva svojim sledovateľom na sociálnej sieti Daňo, ktorý sám zisťuje podrobnosti o údajnom pobyte Sorosa na Slovensku.

Diskutujúci sa pridali na stranu tejto informácie tvrdiac, že nakoľko sme v období nadchádzajúcich volieb, prípadná návšteva špekulanta Georga Sorosa by vôbec nemusela byť fámou a ani náhodná.

Neskôr Martin Daňo informoval, že mu kanál Youtube zablokoval vysielanie, pričom si to vysvetľuje práve zverejnením tejto zatiaľ nie veľmi podloženej informácie:

“Problém!!! Idú voľby a mne dnes obmedzili živé vysielanie na YouTube! A mám obavu, že bude ešte horšie. Blokacia prišla krátko po tom, ako som na FB napísal, že George Soros je podla našich informácií od piatku na SK.”