rainbow_fists.jpg

Zoči-voči tvrdej realite: LGBTQ hnutie chce vyslovene zničiť kresťanstvo

1,288
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Poviete si – ďalší článok o tom, ako sa LGBTQ hnutie usiluje zakázať, ba priam zničiť kresťanstvo! Ľudia, ja o tom ale musím písať, pretože ešte stále je príliš veľa kresťanských spolubratov, ktorí to dodnes nepochopili. 

Kalifornský pro-LGBTQ zákon 2943 ohrozuje slobodu prejavu a náboženského vierovyznania kresťanov. Používa štatút ´podvodu a uvedenia do omylu´, aby postavil mimo zákon „distribučné zdroje, predávanie kníh, ponúkanie poradenských služieb alebo priame poukázanie na vzor z Biblie v snahe pomôcť nájsť správny smer v rodovom zmätku a homosexualite“.

Niektorí kresťania zatiaľ veria klamstvu LGBTQ hnutia, že vyhľadáva len kresťanskú lásku a prijatie. Pravda je však taká, že LGBTQ hnutie chce kresťanstvo pochovať, donútiť nás mlčať a postupne zlikvidovať. Kresťania mi hovoria, aby som neposielal svoje články o LGBTQ agresii na ich facebookové stránky; aby som im na tieto stránky neposielal články o organizácii Planned Parenthood, ktorá nezákonne obchoduje s časťami tiel potratených bábätiek.

Niektorí kresťania chcú kvôli zamestnaniu alebo z rôznych iných dôvodov zostať voči týmto politickým a kultúrnym problémom neutrálni. Ľudia moji, ja som nikdy nijako povýšenecky nehovoril dospelým ľuďom ako majú žiť svoj život alebo ako sa starať o svoju facebookovú stránku. To, čo ma krajne znepokojuje, sú kresťania, ktorí ešte stále nechápu, koho máme proti sebe a kresťania, ktorí bez problémov prijímajú agendu ľavičiarov s odôvodnením, že aj Ježiš by tak konal. Rozčuľuje ma, že sa kresťania v dnešnej Amerike nechajú šikanovať, aby nehovorili biblickú pravdu a aby nepoužívali zdravý rozum. Keby ste vyrastali, ako ja, v tvrdých podmienkach Baltimoru, rýchlo by ste sa naučili nikdy nepodľahnúť šikane a zastrašovaniu.

Ľavičiari vo veľkom vykresľujú Izraelitov ako naničhodníkov tvrdiac, že Izrael odmieta vyjednávať o mieri s Palestínčanmi. Cieľom Palestínčanov je zahnať Izraelitov k moru. Ako sa prosím vás dá nájsť spoločná reč a vyjednávať o mieri s človekom, ktorý si želá vašu smrť?

Kresťania sú v podobnom postavení voči LGBTQ hnutiu. Zneužívajúc svoj falošný status obete používajú LGBTQ aktivisti všetky možné aj nemožné zbrane zo svojho arzenálu, len aby potrestali, ponížili a zničili kresťanov, pričom by boli najradšej, keby sa kresťanstvo úplne a definitívne vymietlo z planéty.

Na pohreb mojej adoptívnej mamy prišla lesbička oblečená ako „kňaz“. Nikto z našej rodiny ju nepoznal. Všetci však k nej boli láskaví a zdvorilí. Milujúci kresťan chce takejto rodovo pomýlenej žene pomôcť nájsť pokoj; uvedomiť si, že má byť ženou, akou ju stvoril Boh aby bola. Pohoršujúce je, že ľavičiari v niektorých štátoch paradoxne stavajú mimo zákon súcitné úsilie podeliť sa s touto ženou, ktorá má očividne problémy, o Kristovu lásku. Neuveriteľné!

Ľavičiari používajú mimoriadne účinnú taktiku, keď sami seba vykresľujú pred ľuďmi ako obete. Už len prevraciam oči a krútim hlavou, keď ma takto „napálení“ kresťania idú poučovať, že musím predsa chápať hnutia Black Lives Matter a LGBTQ.

Black Lives Matter (BLM/´Na životoch čiernych záleží´ – medzinárodné aktivistické hnutie, ktoré vzniklo v afroamerickom spoločenstve a ktoré bojuje proti násiliu a systémovému rasizmu voči čiernym ľuďom; pozn. prekl) je hrozné, nenávisťou prešpikované hnutie, ktoré založil George Soros a skupiny, čo nenávidia Ameriku. Títo ľudia šíria a propagujú nenávistné a rasovo motivované lži, že s čiernymi sa v Amerike zle zaobchádza a trpia v nej. Pravda je taká, že Amerika je najväčšou krajinou „neobmedzených možností“ pre každého, kto sa chce do niečoho pustiť. K tomu teda asi toľko. Teraz pokračujme ďalej.

Oklamaní a podvedení slušní Američania si myslia, že robia správnu vec, keď nijakým spôsobom neoponujú BLM a ani LGBTQ hnutiam. A BLM medzitým agresívne trestá južanov, bije Trumpových voličov, strháva historické pamätníky, úkladne vraždí policajných dôstojníkov a učí biele deti aby sami seba nenávideli za to, že sa narodili ako biele. Milí moji, učiť nevinné deti aby sa nenávideli za to, akými ich Boh stvoril, je číre zlo.

S rovnako agresívnou tyraniou vystupuje aj LGBTQ hnutie, ktoré prevalcováva celú krajinu, pričom zrovná so zemou každého, kto len naznačí niečo iné, než nadšený súhlas s predefinovaním pojmu manželstva. 

The Benham brothers, ktorí budujú domovy pre rodiny v núdzi, mali naprogramovaný vysielací čas v Home&Garden television (HGTV). LGBTQ aktivisti prekopali celú minulosť Benham brothers a objavili, že kedysi dávno sa vyjadrili v prospech normálneho manželstva. A toto prosím stačilo HGTV ako dôvod, aby zrušila program Benham brothers. Všimnite si, ako HGTV uprednostnila radšej potrestanie the Benham brothers pred programom o zaobstarávaní domova pre rodiny v núdzi. Preto je veľmi škodlivé počúvať falošné správy v médiách, ktoré šíria lži o tom, že ľavičiari prejavujú oveľa väčší súcit s menšinami a chudobnými, než všetci ostatní. 

Najznepokojujúcejšie je, že sme dovolili LGBTQ aktivistom aby úplne „obsadili“ verejné vzdelávanie a výchovu, pričom svoju LGBTQ agendu pretláčajú do všetkého – do čítania, písania, aj počítania.

Aktivisti LGBTQ donútili rezignovať výkonného riaditeľa Mozilly Brendana Eicha, pretože zistili, že Eich prispel sumou 1,000 dolárov na kalifornský dodatok k zákonu Proposition 8, ktorý definuje manželstvo ako zväzok iba jedného muža a jednej ženy, čiže tak, ako ho definuje Boh. Toľko teda k tolerancii ľavičiarov voči iným názorom. A zatiaľ prevažnej väčšine bežných občanov, z ktorých sa každý stará o svoje veci a žije si vlastným životom, vytrvalo nadávajú oklamaní Američania a ľavičiari za to, že nie sú dostatočne tolerantní a ústupčiví voči LGBTQ hnutiu.

Podvádzanie a klamstvo sú veľmi mocným nástrojom na ovládanie ľudí. V Osvienčime Židia pasívne kráčali do plynových komôr na smrť, pretože nacisti ich oklamali a tvrdili im, že sa idú sprchovať. Kresťania analogicky pasívne dovoľujú LGBTQ aktivistom ukradnúť ich deťom srdce i myseľ, odvádzať nasledovníkov Krista od podstaty veci a vyhrážať sa duchovným pastierom väzením, ak budú citovať Bibliu. Oklamaní a podvedení LGBTQ hnutím kresťania pasívne kráčajú na popravu kresťanstva.

Ale počkať – podľa Božieho Slova napokon zvíťazíme!