35698.jpg

Britský biskup: Ženy z východnej Európy sú nútené pracovať v nevestincoch

275
Kultúra smrti

Dr. Alastair Redfern, biskup britského Derby, oznámil, že je znepokojený tým, že verejnosť zabúda na sexuálne otroctvo a obchodovanie s ľuďmi.

 

Fakticky otvorene a statočne hovorí o tom, o čom by sa väčšina z nás neodvážila povedať celej krajine.

Biskup uviedol, že “Derby je miesto, kam ženy z východoeurópskych krajín idú za lepším životom, ale vo výsledku sú nútené pracovať v bordeli”.

V tomto meste je sústredené veľké množstvo priekupníkov s bielym mäsom. Tí si prenajmú budovy na účely zriadenia svojich zločineckých podnikov. Potom stihnú zmiznúť skôr, než niekto pochopí, čo sa deje.

Dr. Redfern, ktorý spolupracuje so Snemovou lordov s cieľom, aby sa sprísnila legislatíva regulujúca tieto veľmi citlivé záležitosti, povedal, že bol svedkom šokujúcich faktov.

Trebárs uviedol udalosť, kedy 20 ľudí, ktorí boli predmetom nelegálneho obchodovania, sa zhromaždili v Normanton v dome len s dvoma spálňami a jedným záchodom.

Veľmi často sú obete nelegálneho obchodovania nútené pracovať od rána do večera a pritom nevedia, za akú odmenu “makajú”.

Podľa slov biskupa “s týmito ľuďmi zaobchádzajú ako so zvieratami. Je to hrozné. A toto sa deje v našich spoločenstvách”. Navyše dodal, že niektoré obete sú mentálne postihnuté a veľmi zraniteľné. Pritom sú pod kontrolou a žijú v strachu. Aby bola kontrola pre kriminálnikov ľahšia, nechávajú ženy pod vplyvom veľkého množstva drog.

Biskup bije na poplach a vyzýva spoločnosť, aby pochopila rozsah a vážnosť toho problému.

Je paradoxné, že prostitúcia v Británii je legalizovaná, ale rad s ňou spojených s ňou aktivít, vrátane nevestincov, je zakázaný.