Amoris Laetitia v praxi: Argentínsky biskup zorganizoval špeciálnu omšu, s Eucharistiou pre rozvedené páry, cituje pápeža Františka

1,156
Lucia Salomonová
Kultúra smrti

Minulú nedeľu vo farnosti San Roque, Reconquista, Santa Fe (Argentína), miestny biskup Mons. Macín, ktorého v roku 2013 vymenoval pápež František, vykonal monumentálny a znesväcujúci škandál, ktorý jasne ukazuje, čo je za Amoris laetitia.

Biskup v kostole zorganizoval slávnostnú omšu, počas ktorej verejne oznámil, že podľa noriem v liste, ktorý pred viac ako šiestimi mesiacmi poslal pápež František z dôvodu integrácie kresťanov, ktorí sú "marginalizovaní" kvôli ich situácii, keďže sú rozvedení a opätovne sa zosobášili, alebo v neštandardnej situácii (rozvedení v nových zväzkoch), sa po skončení obdobia 6 mesiacov sobotných stretnutí (nazvaných ako "cesta rozlišovania“), sa uskutočňuje tento slávnostný ceremoniál. Podľa pápežovej rady, bolo vo farnosti rozhodnuté páry ZAHRNÚŤ DO PLNÉHO A SVIATOSTNÉHO SPOLOČENSTVA. V žiadnom momente (ceremónie) sa neuviedlo, že títo ľudia prijali sľub čistoty, alebo rozhodnutia žiť "ako bratia a sestry." (tento pojem sa používa pre 2 ľudí opačného pohlavia, ktorí spolu žijú v jednej domácnosti v čistote - editor)

Takisto na prijímaní boli prítomní aj príbuzní párov (približne 30 párov), ktorí fotografovali túto slávnostnú atmosféru. Nikde sa nehovorilo o Biblii, v ktorej sa odmieta cudzoložstvo a znova a znova sa spomínal úryvok z Amoris laetitia, kde stojí, že rozvedení a znova zosobášení by sa mali byť zahnrnutí do plného spoločenstva.

Biskup a všetci tí, ktorí sledujú tieto smernice a akcie, sú jednoducho odpadlíci, vlci prezlečení za ovečky, ktorí nie len že posielajú duše do pekla, ale takisto sa rúhajú voči Eucharistii, kvôli čomu sa raz budú musieť zodpovedať pred Bohom.

Vďaka očitým svedkom túto správu potvrdzuje denník Adelante La Fe a ak existujú nejaké pochybnosti, môžete si ich overiť v miestnych správach.