Plánované rodičovstvo dopomohlo k potratu mojich súrodencov

3,371
Kultúra života

16. marec, 2011 (LifeSiteNews.com) - Melissa Pereirová, víťazka pro-life súťaže videí, ktoré majú presvedčiť americký Kongres, aby zrušil financovanie Federácie pre plánované rodičovstvo, priniesla prostredníctvom svojho videa hrôzostrašný príbeh.

Len vďaka odvahe svojej sexuálne zneužívanej matky ostala nažive. Bohužiaľ, jej dvaja starší súrodenci to šťastie nemali.

"Pred 26 rokmi bola moja matka donútená navštíviť so svojím budúcim manželom Plánované Rodičovstvo. Vážené obecenstvo, práve on bol ten, ktorý ju zneužíval!" šokovala poslucháčov Pereirová, študentka na Caldwell v New Yersey. "Moja matka bola v piatom mesiaci tehotenstva, vydesená a plná obáv. V Plánovanom Rodičovstve jej povedali, že jej plod je len kôpka buniek, obyčajné tkanivo. To bolo celé informovanie.

S dotáciou štátu bol teda môj súrodenec potratený."

Pereirovej súťažné video získalo cenu tisíc dolárov, bolo zverejnené na stránke Youtube a snaží sa zastaviť dotácie pre Plánovaného rodičovstva.

Pereirová ďalej vypovedala, že jej matka rok po prvom potrate znovu otehotnela. Plánované Rodičovstvo jej neposkytlo žiadne poradenstvo, ale zamestnanec odporučil Pereirovej otcovi ďalší potrat v miestnej nemocnici. Jej otec dobre vedel, kde v takejto situácii nájsť "podporu" a dozvedieť si presne to, čo chcel počuť.

"Keď bola matka tehotná tretíkrát, odmietla kamkoľvek ísť. Rozhodla sa, že si dieťa nechá. Tým dieťaťom som bola ja." Pereirová dodala, že ona aj jej matka boli otcom naďalej zneužívané, v súčastnosti je registrovaný ako sexuálny delikvent.

Jedného dňa bola Pereirová dokonca nútená volať núdzovú linku záchrany, pretože jej otec opakovane udieral matku do tehotenského brucha a zabil tak jej tretieho súrodenca. Brutálne riešenie, ako prevziať kontrolu nad niečou plodnosťou.

"Plánované rodičovstvo tvrdí, že z nechcených detí sa raz stanú kriminálnici. Ľudia však potrebujú otvoriť oči a zistiť, že ľudia, ktorí sa dopúšťajú takejto formy zneužívania, sú kriminálnici."

Súťaž sa konala pre mladých vo veku 14-25 rokov. Súťažiaci mali využiť svoju tvorivosť a vysvetliť Kongresu, prečo by mal zstaviť financovanie Plánovaného rodičovstva. Ocenené boli ďalšie 3 videá a ďalšie 4 získali pochvalu. 

Lila Rosová, predsedníčka poroty vyzdvihla kreatívneho ducha výhercov. "Spolu stojíme za ochranou našich nenarodených bratov a sestier a budeme pracovať na zastavení organizácii ako je Plánované rodičovstvo, ktoré ničí nevinné ľudské životy a zakrýva tiež zneužívanie všetkých mladých." vyhlásila Rosová v utorkovom vyjadrení.