Verejnoprávna RTVS natočila propagandistickú reportáž o svadbe homosexuálov. Za toto chcú zvyšovať koncesionárske poplatky?

1,197
Kultúra smrti

Verejnoprávna televízia v správach RTVS zverejnila reportáž zo symbolickej svadby homosexuálov, v ktorej sa snažila propagandisticky navodiť dojem potreby uzákonenia homosexuálnych zväzkov na Slovensku.

Minister kultúry Marek Maďarič len nedávno oznámil, že chce zvyšovať koncesionárske poplatky. Aj napriek stopnutiu tohoto návrhu koaličným partnerom SNS, sa kontroverzný minister nevzdáva. Podporu dostal aj od premiéra Fica.

Zaslúži si ale verejnoprávna televízia zvýšenie koncesií? V nedeľu bola v spravodajstve RTVS zverejnená propagandistická reportáž z fingovanej svadby homosexuálov na Slovensku.

Celá reportáž sa niesla v duchu presvedčovania ľudí, že homosexualita je normálna a ľudia by mali takúto zvrátenosť podporovať a politici by mali uzákoniť homosexuálne manželstvá.

Hlavnými aktérmi sú dvaja homosexuálni muži, jeden slovenského pôvodu, druhý bol černoch ako typický príklad “neoliberálnej” ideológie a multikulti šialenstva. Obaja muži už uzákonili svoje netradičné “manželstvo” v Spojených štátoch amerických, ale ako sa hovorí v reportáži, chceli to spečatiť aj symbolicky na Slovensku, keďže na ich oficiálnej “svadbe” sa nemohli zúčastniť ich rodičia ani ostatní blízki príbuzní.

V propagandistickej reportáži RTVS, redaktorka aj jeden zo “ženíchov” sa snažia argumentovať tým, že manželstvá homosexuálov na Slovensku by zľahčili prístup do zdravotnej dokumentácie v prípade ak sa jeden z “manželov” dostane do nemocnice. Tento pseudoargument na podporu homo-manželstiev je ale už dávno vyvrátený, pretože existujú aj iné možnosti ako sa možno dostať k informáciám o zdravotnom stave partnera a nie je na to potrebné manželstvo.

Celú argumentáciu postavili na základe koncepcie povrchnej lásky, a zámerne opomínajú skutočnosť, že homosexuálne osoby nie sú schopné vytvoriť zväzok podobný manželstvu. Manželstvo, o ktoré sa snažia po právnej stránke, pritom po právnej stránke nie je založené na láske, ani sa neuzatvára pre lásku samú. Hlavným cieľom manželstva je potomstvo – teda založenie rodiny, ktorú homosexuáli nevedia založiť bez toho, aby tá ich nebola len karikatúrou a pokrivila deti, ktoré si nejakým spôsobom zabezpečia – väčšinou kúpou…

Homo-reportáž bola zakončená slovami redaktorky akoby vystrihnutými s propagandistických príručiek:

“Tieto farebné balóny nereprezentujú len LGBTI komunitu, ale aj nádej týchto dvoch mladých mužov, že raz bude ich manželstvo právne uznané nielen v Spojených štátoch Amerických či iných krajinách Európskej únie, ale aj na Slovensku”. Následne boli farebné balóniky vypustené do vzduchu za mohutného pokriku “svadobčanov”.

Reportáž si možete pozrieť tu.