Textár Maroon 5 nahral „Pieseň pre môjho nenarodeného syna“

2,802
Kultúra života

Keď pesničkár Sam Martin videl na ultrazvuku tlkot srdca svojho syna, zmenilo mu to život.

Text piesne prišiel hneď nato - Budem ťa milovať v každom čase...," povedal 32-ročný Martin pre Mashable. „Takmer som začal plakať a spievať to znova a znova. ... Bol to duchovný zážitok.“

https://www.youtube.com/watch?v=zC4Q8RArmS8#t=46

Pieseň pre môjho nenarodeného syna“ (Song for My Unborn Son) je na YouTube (odkaz je uvedený vyššie). Dojemné texty piesne dopĺňa video detského srdca - pravdepodobne Martinovho syna – tlčúce na obrazovke ultrazvuku.

Martin práve teraz pracuje na svojom vlastnom debutovom albume, pomáhal však napísať rad ďalších populárnych piesní, vrátane piesní ako „Daylight“ pre Maroon 5, „Dangerous“ Davida Guetta, „Change your ticket“ pre One Direction, „Wilderness“ Nicka Jonasa či „Lighthouse“ Ziggyho Marleyho.

Mnohí sú Martinovi vďační za to, že vyzdvihol človečenstvo nenarodených detí, ktoré sú v lone [matky], ako aj zážitok lásky rodičov, ktorú cítia voči svojim deťom ešte pred ich narodením. Táto láska je prirodzená a zároveň zázračná.

Nadácia pre ľudský rozvoj (The Endowment for Human Development) podrobne popisuje úžasné fakty o raste a vývoji nenarodeného dieťaťa vo vnútri maternice. Fotografie, videá a informácie sú detailne spracované na webových stránkach tu, kde môžete sledovať videá EHD v kino kvalite a sami sa presvedčiť o detailoch skrytej ľudskej prirodzenosti.

Len 3 týždne a 1 deň po oplodnení začína biť srdce. Do 4 týždňov srdce bije zvyčajne 105-121 - krát za minútu.

Medzi oplodnením a pôrodom bije srdce približne 54 miliónov - krát, zatiaľ čo v priebehu 80 - tich rokov života bije srdce viac ako 3,2 miliárd (3,2 × 109) krát! 

https://www.youtube.com/watch?v=k0WNRR-epPI