TA3 chce aby ŠTÁT nahradil RODIČOV!

1,635
Kultúra smrti

Zdá sa, že TA3 začalo účelovú mediálnu kampaň na podporu nápadu aby štát namiesto rodičov vychovával deti v otázkach sexuality. O čo tu ide? - O to, aby štát "informoval" vaše DETI o všetkých možných sexuálnych "praktikách". Aby im vysvetlil, že nemravný životný štýl je sranda. Striedať partnerov je úplne normálne vďaka antikoncepcii. Keď Vám ńáhodou pokazí zábavu zo sexu tehotenstvo, tak vždy je tu záchrana - kamarát s menom potrat. Nezabudnime, že homosexualita je tiež jedna z mnohých zdravých foriem sexuálneho života a netreba sa za to hanbiť. Práve naopak! Sranda teda môže nerušene pokračovať. - toto by aspoň niektorí ideológovia v TA3 radi naučili našu mládež.

Cela reportáž pôsobí ako na zákazku od madam potrat - pani Pietruchovej. Dá sa očakávať, že v blízkej dobe chce potratová lobby znova predložiť v parlamente zákon na zavedenie štátnej sexuálnej výchovy na školách z ich dielne a toto je len mediálna predohra.

V reportáži TA3 vykresluje rodičov ako zahanbených, nesvojprávnych trulkov neschopných vychovávať svoje deti. TA3 preto odporúča, aby štát prevzal do vlasnych rúk sexuálnu výchovu vaších detí. Jedna sa tu o jasnú anti-kresťanskú, komunisitickú propagandu s cieľom nanútiť skrz štát nemorálny štýl života deťom pod kontrolou vládnej garnitúry. Veď pozrite si to sami!

http://www.ta3.com/sk/reportaze/139722_ziakom-chyba-sexualna-vychova

"Sex. S týmto slovom sa dnes stretávame na každom kroku. No najmä mladí ľudia nevedia, čo všetko so sebou prináša. Odborníci tvrdia, niet sa čomu čudovať. Informácie z časopisov a internetu neraz zavádzajú a vytvárajú v mladých luďoch mylnú predstavu. Rodičia sa hanbia a nevedia ako sa s deťmi o sexe porozprávať a štát situáciu nerieši." - Tomas Grecko, TA3


S touto reportážou sa TA3 zaradila medzi brakové stanice na úrovni JOJ, ktoré sa pred ničím neštítia.

Reportáž natočil mladík s menom Tomáš Grečko. Skúste mu napísať cez FB čo si myslíte o jeho reportáži a názoroch ktoré prezentuje.
http://www.facebook.com/people/Tomas-Grecko/646230465