Spojitosť medzi autizmom a vakcínami s ľudskou DNA

2,761
Kultúra smrti

Výskyt autizmu sa od roku 2000 strojnásobil. Centrum pre kontrolu chorôb (CDC) vyvrátilo akékoľvek spojenie autizmu s vakcínami, avšak jeden vedec tvrdí, že nová štúdia podporuje málo známu teóriu, ktorá tvrdí, že očkovanie a autizmus spolu súvisia: nárast autizmu nie je spôsobený použitím kovov v rozvojových vakcínach, ale s použitím ľudských zárodočný buniek.

Teresa Deisherová, zakladateľka farmaceutického inštitútu Sound Choice v Seattli hovorí, že je načase, aby sa Centrum pre kontrolu chorôb prebudilo a pozrelo na všetky údaje, ktoré poukazujú na spojitosť autizmu s vakcínami, a to najmä na novú štúdiu inštitútu Sound Choice, ktorá poukazuje na silnú súvislosť medzi detským autizmom a vakcínam proti ovčím kiahňam a hepatitíde A.

„Ľudské vakcíny obsahujúce zárodočné bunky sú spojené nielen s poruchou autistizmu po celom svete, ale aj s epidémiou detskej leukémie a rakovinou lymfatických uzlín,“ vyhlásila Deisherová v tlačovej správe.

Dodala, že existuje „veľké množstvo publikácií,“ ktoré poukazujú na súvislosť HERV retrovírusu „s rakovinou lymfatických uzlín detí“ a že bežne používané vakcíny proti ovčím kiahňam a hepatitíde typu A „vyrobené z plodu bunkovej línie WI-38 sú týmto retrovírusom kontaminované.“

Deisherovej tím podrobne skúmal štúdie zo Spojených štátov, Veľkej Británie, Dánska a západnej Austrálie a zistil, že zvýšený nárast výskytu diagnóz autizmu začal v období od roku 1990, po zavedení niekoľkých vakcín obsahujúcich ľudské fragmenty DNA a retrovírusy a po rozšírení používania týchto vakcín.

Ľudské tkanivá plodu sa používajú pre rast vakcíny, hovorí Katie Doanová, vedúca výskumu, pretože u príjemcu vyvoláva menej autoimunitných reakcií ako živočíšne tkanivá.

Doanová však pre LifeSiteNews povedala, že je nemožné použiť zárodočnú DNA bez kontaminácie s rozbitými reťazcami DNA, a to aj napriek úsiliu o očistenie. Ak sa tieto bunky dostanú prostredníctvom injekcie do detí, môžu sa zlúčiť s génmi príjemcov a vyvolať autizmus, vysvetlila.

Prečo sa CDC tvári pokojne alebo, akoby povedali niektorí, samoľúbo? Pretože popiera akýkoľvek skutočný nárast výskytu autizmu. Napriek tomu, že CDC udáva zvýšený výskyt autizmu (v roku 2000 bolo autizmom postihnuté jedno zo 150 amerických detí, pričom v roku 2013 to bolo jedno dieťa z 50), tvrdí že to, čo vzrástlo, je povedomie ľudí, a preto frekvencia tejto diagnózy, ako aj rast diagnózy, ktorá sa teraz nazýva 'poruchy autistického spektra' (PAS), zahŕňa ďalšie a ďalšie poruchy.

Táto viera je posilnená nedávnou austrálskou syntézou štúdií autizmu z celého sveta, ktorá vykazuje, že od roku 1990 nedošlo prakticky k žiadnemu zvýšeniu výskytu autizmu. Namiesto toho štúdia uvádza, že nárast PAS diagnóz vyplýva z reklasifikácie správania, ktoré bolo predtým spojené s duševným ochorením a ďalšími poruchami.

Ale štúdia inštitútu Sound Choice zvýšila povedomie tým, že sa sústredí na jednu z najužších, najstarších a najznámejších súčasti PAS s názvom detský autizmus, ktorej kritériá ostali bezo zmeny.

Tiež priniesla iné dôležité vysvetlenie nárastu diagnóz autizmu, ktoré akceptuje, že autizmus sám o sebe je naozaj na vzostupe, ale pripisuje ho zvyšujúcemu veku otcov (kvôli ktorému dochádza k väčšiemu výskytu chybného DNA potomkov).

Ale údaje o starnutí otcov nezodpovedajú nárastu autizmu, zatiaľ čo zvýšenie používania vakcín obsahujúcich ľudskú DNA áno.

Autizmus je spôsobený kombináciou niekoľkých faktorov, pričom asi polovica pozostáva z genetických porúch, ktoré sú generované počas vývoja plodu v tele matky alebo zdedené po rodičoch vrátane autoimunitných nedostatkov a mutácií.

Kým Centrum pre kontrolu chorôb odmieta akúkoľvek spojitosť medzi vakcínami a autizmom, jeden z vedcov centra nedávno pripustil, že v roku 2004 ich výskumný tím zámerne vynechal údaje zo štúdie indikujúce práve túto spojitosť. Hlavný epidemiológ William Thompson priznal, že údaje, ktoré poukazujú na koreláciu medzi vakcínou MMR a autizmom, boli zo štúdie zámerne vynechané. „Je mi ľúto, že ja a moji spoluautori sme vynechali štatisticky významné informácie,“ povedal.

CDC však nerobilo žiadny výskum na akúkoľvek spojitosť autizmu s vakcínami a podľa Doanovej prestali v poslednej dobe prinášať každoročné správy o počte očkovaní, ktoré by umožnili ďalší výskum.

„CDC je po celé desaťročia veľmi dobre informované o nebezpečenstvách inzerčnej mutagenézy spôsobenej zárodočnými bunkovými líniami, a napriek tomu sa ju rozhodli ignorovať,“ vyhlásila Deisherová. „Tieto objavy by mali viesť k okamžitému vyšetrovaniu úradníkov (Federálnej správy pre lieky), ak nie k úplnému zákazu používania zárodočných bunkových línií ako substrátov pre výrobu vakcíny.“

Farmaceutický inštitút Sound Choice je neziskové krídlo spoločnosti AVM Biotech pod vedením doktorky Deisherovej, ktorá vyvíja produkty a metódy s cieľom zlepšiť účinnosť liečby kmeňových buniek dospelých v súlade s morálnym učením Katolíckej cirkvi.