Pravda o potratoch je v okultnom svete hore nohami

2,397
Kultúra smrti

V okultnom a tajomnom svete potratov to nie je tak, ako to vyzerá. Na portáli lifesitenews.com sme si mohli prečítať rozhovor so ženou, ktorej matka pracovala v klinike, kde sa vykonávajú potraty a ktorá má informácie z prvej ruky. V článku uviedla, že v celej klinike boli prítomné "tajomné obrazy a okultné praktiky". Pracovníci, pre ktorých bol potrat istou formou "obetovania", ho vykonávali ako obrad a potom uctievali bohov stelesňujúcich smrť. 

Žena, ktorá po spomínaných zážitkoch prestúpila na katolícku vieru, ďalej dodala: „Vždy som sa mala zlý pocit, že tam je niečo ´zlé´ alebo ´nebezpečné´, bol to skoro až pocit, akoby tam ešte bola nejaká bytosť. Teraz viem, že som pociťovala úplne niečo iné, ako keď som v kostole a zažívam Božiu prítomnosť. ... Pracovníci uctievali bohyňu, ktorá predstavovala "veľkého draka".“ Sú to strašidelné slová a ďalší dôkaz, že za dverami kliniky sa vykonávajú znepokojivé a zlovestné praktiky, ktoré chcú pracovníci udržať pred nami v tajnosti.

Možno preto zostáva celá propaganda okolo potratov aj naďalej mocnou zbraňou v rukách tých, ktorí sa snažia ostatných presvedčiť, že na potratoch nie je nič zlé a že ľudia, ktorí majú opačný názor, sa mýlia. Vezmite si napríklad prípad Davida Daleidena, zakladateľa centra Center for Medical Practice, ktorý sa snažil odhaliť činnosti Spoločnosti pre plánované rodičovstvo súvisiace s predajom telíčok ešte nenarodených detí. Komentátorka Tamara Tabová, ktorá jasne prehlasuje, že odsudzuje potraty a činnosti Spoločnosti pre plánované rodičovstvo, kritizuje Daleidenovu prácu: „David Daleiden je možno vyšetrovateľ, ale nie novinár. Netvárme sa, že dodržiava novinárske štandardy etiky a profesionálneho správania. Je aktivista, ktorý chce zachytiť svojich odporcov na videu a vystaviť ich do pozornosti verejnosti.“ Dodáva:Deleiden úmyselne klamal ľudí v Spoločnosti pre plánované rodičovstvo. Použil preukaz s falošnou identitou, a tým jednoznačne porušil zákon.“

Nezdajú sa vám Daleidenove postupy pri vyšetrovaní podobné investigatívnym reportérom pracujúcich pre hlavné spravodajské portály? Jediný rozdiel je v tom, že pracovníci pre ABC, CBS a iné spravodajské portály vyšetrujú, aby mohli podať objektívne informácie, zatiaľ čo Daleiden chcel zverejniť skutočnosti, ktoré hlavné médiá úmyselne prehliadali!

Kto je objektívnejší a čestnejší v podávaní správ? Odpoveď je jasná. Nie však, ak patríte k prívržencom utajovaného sveta potratov.

Vezmite si aj nasledovný príklad. V meste Connecticut v klinike Summit Women’s Center, kde sa vykonávajú potraty, visí v čakárni nápis: "Pracovníci tu vykonávajú posvätnú prácu a aj keď možno dúfate, že sem už nikdy neprídete, my sa sem vraciame každý deň, aby sme si vypočuli vaše príbehy, chytili vás za ruku a odstránili všetky vaše obavy. Našou náplňou je starať sa o druhých ľudí. Budeme si vás tu vždy vážiť a zostanete v bezpečí". Samozrejme, že tento nápis nie je určený deťom, ktoré zabili doktori, ale všetkým ženám, ktoré prežijú chirurgický zákrok, aby sa stali matkami mŕtvych detí. Ak by si pracovníci naozaj vážili a chránili každú ľudskú bytosť tak ako znie nápis, nezabíjali by nenarodené deti.

Títo pracovníci sú však tiež ovplyvnení okultným svetom potratov.

Nakoniec sa pozrime na internetovú stránku Right Wing Watch, ktorú vytvorili anti-life aktivisti, People for the American Way (Ľudia za americkú cestu). Stránka sleduje všetko, čo zaváňa mravnosťou a pravdou. Nedávno na nej uverejnili článok o tom, ako sa Joseph Silk, senátor štátu Oklahoma, snaží presadiť legislatívu, podľa ktorej by bol potrat klasifikovaný ako vražda prvého stupňa. Silk hovorí: „Musíme to nazvať pravým menom. Je to vražda - úkladná, úmyselná vražda ľudskej bytosti, a preto musíme k celej veci aj takto pristupovať. ...   Nestačí, aby sme len prehlasovali, že podporujeme ľudský život. Musíme aj tak konať a dožadovať sa spravodlivosti za všetky zabité deti.“ 

Môžeme si domyslieť, že aktivisti internetovej stránky Right Wing Watch, nie sú senátorom práve nadšení. Silk sa podobne ako David Daleiden nebojí povedať pravdu a to sa prieči šíriteľom okultného sveta potratov.

Hrdinovia ako Silk, Daleiden a iní aktivisti potrebujú v dnešnej dobe čo raz viac našich modlitieb a prejavov vďaky. Verejne bojujú za ochranu ľudského života a len tak ľahko sa nevzdajú na rozdiel od zástancov tajomného sveta potratov a ich nekalých praktík.