Potratárka mala v Medžugorí hrôzostrašné videnie, na mieste sa obrátila

32,062
Kultúra života

V Medžugorí, najnavštevovanejšom katolíckom mieste zjavení, sa v roku 2011 ocitla skupina s veľmi nepravdepodobným zložením. Išlo o lekárov, ktorí vykonávali potraty a nemali žiadne náboženské vyznanie. Medzi nimi bola aj jedna šesťdesiatnička, ktorá počas svojej gynekologickej praxe vykonala tisícky potratov. Jej život sa však náhle zmenil potom, čo mala nadprirodzené videnie na Hore zjavenia!

Túto skupinu viedla Valentína, mladá žena z Ukrajiny. Tá mala pri svojej prvej návšteve Medžugoria v roku 2007 vlastnú skúsenosť, vďaka ktorej konvertovala. Od tej doby je vedúcou pútí, ktoré smerujú na toto miesto. Nakoľko bola inšpirovaná Bl. Matkou Terezou, venovala sa tiež službe chorým, ktorí sú zároveň aj chudobní.

Vďaka svojej práci bola v kontakte s jej miestnou lekárskou komunitou. To ju viedlo k tomu, aby túto skupinu lekárov pozvala do Medžugoria. (Viac o Valentíninom neuveriteľnom príbehu sa môžete dozvedieť na stránke Mystic Post).

Dôležitou súčasťou ich pobytu v Medžugorí bolo stúpanie na vrchol Hory zjavenia. Je to jedno z miest, o ktorom tvrdia, že sa tam prvýkrát zjavila Panna Mária. Tu sa to udialo v roku 1981 v prítomnosti malých vizionárov. Dnes je na tomto mieste veľký kríž a socha Panny Márie.

Práve pri tomto výstupe sa stalo niečo neuveriteľné.

Pre stránku Mystic Post to potratárka opísala nasledovne: "Sotva čo som vkročila nohou na horu, všetko sa mi pred očami zmenilo.“

"Skaly, čo tam boli, zmizli. Hora bola pokrytá kosťami a lebkami všetkých detí, ktoré boli obeťami potratov vykonaných za viac ako štyridsať rokov počas mojej praxe.“

"Pozrite sa na tieto ruky!" vykríkla a ukázala ich ostatným v skupine. "Toto sú ruky, ktoré zabili celé mesto!"

Od toho momentu doktorka s potratmi prestala. Skúsenosť s obrátením má aj mnoho ďalších lekárov z jej skupiny. Valentína vzala do Medžugoria za posledných pár rokov okolo 400 lekárov, ktorí vykonávajú potraty.

O týchto údajných vizionároch si môžete myslieť čokoľvek, avšak príbehy o obrátení sú vždy dôvodom na oslavu!

Čo si o tom myslíte? Dajte nám vedieť vo FB komentoch!