LGBTQ aktivisti oznamujú Hollywoodu: Našou stratégiou je zábavný priemysel

1,592
Kultúra smrti

Aliancia gayov a lezbičiek proti hanobeniu (Annual Gay & Lesbian Alliance Against Defamation - GLAAD) odovzdala v sobotu 2.4.2016 ceny Media Awards, ktorých 27. ročník sa konal v hoteli Beverly Hilton v Los Angeles.

Aktivisti bojujúci za práva gejov sa počas podujatia priznali, že prostredníctvom médií ako sú televízia, film a hlavné spravodajské kanály sa snažili ovplyvniť Američanov, aby podporovali homosexualitu.

Držiteľka Oscara Patricia Arquetteová uviedla na pódium predsedníčku a generálnu riaditeľku GLAAD Sarah Kate Ellisovú, ktorá otvorene okomentovala akceptáciu homosexuálov v americkej kultúre: „Momentálne existuje viac ako sto zákonov nastavených proti právam LGBT skupín, ktoré odsúhlasili miestne a štátne orgány. Naša stratégia je preto jasná. Budeme sa snažiť preniknúť do zábavného priemyslu.“

Predstaviteľka spoločnosti priznala, že počas niekoľkých rokov aktivisti bojujúci za práva homosexuálov manipulovali médiá, aby vyvolali priaznivú mienku o homosexuáloch a lezbičkách medzi obyčajnými obyvateľmi. „Prostredníctvom médií zlepšíme povedomie o týchto otázkach, vyburcujeme ľudí k aktívnemu prístupu a urýchlime ich akceptáciu do spoločnosti,“ dodala Sarah Kate Ellisová. 

GLAAD je mimovládny kontrolný orgán monitorujúci v novinách, hlavných mienkotvorných médiách a filmoch všetky články a reportáže, ktoré sa snažia zviditeľniť homosexuálov. V roku 2013 si organizácia skrátila názov z "Gay and Lesbian Alliance Against Defamation" na "GLAAD", aby zahrňoval politicky korektné bisexuálne a transrodové zastúpenie v médiách .

„Toto vyhlásenie ma vôbec neprekvapuje,povedal Dan Gainor, viceprezident obchodu a kultúry pre Media Research Center„Hollywood sa snaží presadzovať homosexuálne témy vo filmoch už od sedemdesiatych rokov 20. storočia.“

Vedúca osobnosť iniciatívy na podporu rodiny uviedla v rozhovore pre LifeSiteNews: „Dokonca viceprezident Joe Biden prehlásil: 'Myslím si, že doteraz sa nikomu nepodarilo tak dobre informovať o týchto témach ako Will & Grace.'“ [Will & Grace je jeden z najúspešnejších amerických sitkomov s homosexuálnymi pármi, pozn. prekl.]

Okrem toho Gainor dodal: „Západné pobrežie sa stalo čoraz otvorenejšie týmto témam. Každý týždeň sa vysiela americký sitkom The Real O’Neals zosmiešňujúci katolícke hodnoty, ktorého tvorcom je Dan Savage, známy svojimi jedovatými poznámkami o kresťanoch.

„Ustavičná propaganda homosexuálov vedie Američanov k tomu, že si myslia, že počet gejov je desaťkrát väčší ako je ich reálny stav,“ povedal Gainor. „V skutočnosti to nie je ani jeden z pätdesiatich.

Hillary Clintonová, kandidátka na prezidentku, na twitteri uviedla, že ju potešilo, že Demi Lovatová využila svoju slávu a zúčastnila na podujatí, ktoré chce podporiť akceptáciu homosexuálov do spoločnosti.

Na podujatí GLAAD sa objavila aj populárna speváčka Taylor Swiftová.

Aby bolo všetko v súlade s gay agendou, nenachádzali sa tu tradičné toalety pre mužov a ženy, ale unisex toalety pre všetky homosexuálne, bisexuálne a transrodové skupiny.