Herec Neal McDonough dostal padáka, lebo odmietol SEX pred KAMEROU

1,986
Kultúra života

Hollywood – Pridŕžajúc sa svojich kresťanských princípov, otec rodiny a hollywoodsky herec dostal výpoveď z roly v televíznom seriále, pretože odmietol zahrať otvorené sexuálne scény.

ABC vyhodila McDonougha len tri dni po tom, čo sa začalo filmovanie. Podľa informačného zdroja citovaného na blogu hollywoodskej komentátorky Nikki Finke na Deadline.com to bolo kvôli odmietnutiu hrať tieto scény so spoluúčinkujúcou Virginiou Madsenovou v novej sérii menom "Scoundrels" (“Darebáci”). ABC sa oficiálne vyjadrilo, že rozhodnutie bolo iba zmenou v zostave.

McDonough, ženatý katolík s troma deťmi tiež odmietol zahrať vášnivé scény s herečkou Nicolette Sheridanovou, keď hral rolu jej manžela v piatej sérii populárnej ABC šou “Zúfalé manželky.” Údajne odmietol aj podobné scény v NBC seriále “Mesto v rozkvete”.

“Stálo ho to prácu, ale chlapík sa drží svojich princípov,” napísal Deadline.com, ktorý tiež oznámil, že rola stála až 1 milión dolárov.



Údajne, nemenovaný zdroj z “Darebákov” napísal na blog Finkeovej, že “nešlo len o ‘vášnivé ľúbostné scény’ – on dokonca nechcel ani žiadne bozkávanie.“

McDonough bol v seriále “Darebáci” nahradený hercom Davidom Jamesom Elliottom.

Okrem televíznych seriálov hral McDonough v niekoľkých filmoch, ako napríklad Banda Bratov, Star Trek: Prvý Kontakt, Minoritný Report a Stopár.