Benátsky starosta ukončil gender-šialenstvo

2,257
Kultúra života

Nový benátsky starosta sa spolieha na staré tradície. Konzervatívny politik zakázal všetky učebnice obhajujúce genderové šialenstvo.

Nový starosta Benátok spravil s genderovou ideológiou krátky proces a priniesol – aspoň v škôlkach a školách – opäť normálnosť a staré hodnoty do svetoznámeho severotalianskeho mesta. Vďaka tomuto sľubu bol v podstate zvolený.

V komunálnych voľbách v júni vyhral Luigi Brugnaro jasnou väčšinou proti ľavicovo orientovanému kandidátovi Felice Cassonov, ktorého vyslal taliansky premiér Matteo Renzi.

Po svojom vymenovaní sa Brugnaro postaral o ľavicové a homo-lobby vo vzdelávacej politike svojho mesta. Bez ďalších okolkov odvážny starosta zakázal učebnice, ktoré deformujú myslenie malých detí a narúšajú ich vývoj v oblasti sexualita a vzťahov. Taktiež vyhnal z materských škôl dve obrázkové knihy, ktoré obsahujú obrázky párov rovnakého pohlavia. Jeho argument: tieto knihy spôsobujú zmätok u dojčiat. Brugnaro tak dodržal svoje predvolebné sľuby. 53-ročný otec rodiny nahradil spomínané materiály učebnicami, v ktorých sa deti učia prirodzenému vzťahu medzi mužom a ženou, hlásia webové stránky unzensuriert.at.

Okrem toho zakázal starosta Benátok všetky ďalšie ideologické knihy genderizmu v školských laviciach. Tento čín sa však nestretol s pochopením u všetkých obyvateľov Benátok. Ľavicoví priaznivci, okrem iného aj homosexuálny spevák Elton John, označili benátskeho starostu za “sex-rasistu”.

Podobnú kampaň na anti-gender sľuboch si stavajú aj politici v Nemecku: Guido Wolf, horúci kandidát nemeckej politickej strany CDU v Bádensku-Württembersku, vyhlásil: “žiadne sexuálne témy pre žiakov základných škôl”.