Švédska liberálna mládež požaduje legalizáciu incestu a nekrofílie

2,163
Kultúra smrti

Mladí švédski liberáli už asi nevedia, kde sú medze, čo je normálne a čo už nie.

Noviny Corrispondenza Romana (CR) charakterizujú Švédsko ako “liberálny” model krajiny, ktorú práve kvôli tomu zasiahol kolaps. Výsledkom nie je iba voľný (tolerantný) postoj k islamskej imigrácii, ale aj “bezmedzná nemravnosť”, ktorá podporuje úpadok a rozklad krajiny.

Príkladom je mládežnícka organizácia nazvaná Liberalerna, inak “Liberálna ľudová strana”, ktorá na svojom najnovšom výročnom zhromaždení požadovala legalizáciu incestu a nekrofílie. Do svojej rezolúcie ich potom prijala Asociácia mladých švédskych liberálov (Liberal ungdomsförbundet – LUF) 21. februára v Štokholme. V oboch prípadoch ide o sexuálne zvrátenosti: či v prvom prípade medzi pokrvnými príbuznými, alebo v druhom prípade s mŕtvymi. Stručne povedané, sú to zvrátenosti, ktoré nie sú užitočné pre spoločné dobro, ale znamenajú útok na verejnú morálku, a sú preto zakázané vo všetkých civilizovaných kultúrach v záujme ochrany stavu spoločnosti.

Okresná predsedníčka štokholmského LUF Cecilia Jonsonová priznala, že požadované sexuálne praktiky vyzerajú “nezvyčajne a odporne”, napriek tomu ich aj ona presadzovala. Na svoje ospravedlnenie hovorila pritom aj o istých “obmedzeniach”: incest pripúšťa medzi súrodencami staršími ako 15 rokov, ale sexuálne vzťahy medzi rodičmi a deťmi už zakazuje. Nekrofíliu zasa pripúšťa len v tom prípade, ak to povolili ľudia pred svojou smrťou.

Takže stručne povedané – “Ospravedlnenie ako vyšité”, veď oni totiž nepožadujú všetko. Ale postupne, krôčik po krôčku. Že by sme mali klesnúť až tak hlboko?

Corrispondenza Romana dodáva: “Je to ako s rozvodom: Začína sa to rozvodom a zakaždým sa pritom vyťahuje možnosť potratov, eutanázie a eugeniky. To isté platí aj pre rodiny: Začne to s homosexuálnymi zväzkami a hľa, nasleduje sexualita v skoršom veku, pedofília, incest a nekrofília. Kto otvorí Pandorinu skrinku nehanebnosti, vypustí aj všetky nemorálne inštinkty túžiace po uspokojení.”

O okresnom združení štokholmského LUF je známe, že v rukách homolobby. Podľa Jonsonovej nie je povinnosťou zákona “moralizovať sexuálne vzťahy”. Jednotlivci švédskej liberálnej mládeže sú tiež členmi združenia Európskej liberálnej mládeže LYMEC, ktorá začala svoju pôsobnosť v roku 1976, kde patria tiež mladí liberáli nemeckej FdP, mladí “voľne zmýšľajúci” liberáli švajčiarskej FDP a tzv. “Junos” rakúskej strany NEOS. Nasledujúci kongres bude LYMEC mať 29. apríla až 1. mája vo Viedni.

Švédska Liberálna ľudová strana má však svoje obdobie rozkvetu za sebou, ktorým bola prvá štvrtina 20. storočia a potom po druhej svetovej vojne. Vo voľbách v roku 2014 získala iba 5,4 % a 19 kresiel v parlamente z celkových 349.