Štúdia potvrdzuje BOOM AUTIZMU– spolu súvisí s VAKCÍNAMI obsahujucimi plodové BUNKY z POTRATOV

1,360
Kultúra smrti

Štúdia Agentúry ochrany životného prostredia (EPA) potvrdila rok 1988 ako "bod zmeny" v rozvoji výskytu porúch autizmu v USA - dátum, o ktorom pro-life predstavitelia hovoria, že súvisí so zavedením použitia plodových buniek v očkovacích látkach.

Zatiaľ čo štúdia EPA sa nezamýšľa nad príčinou stúpania výskytu porúch autizmu a neobsahuje žiadnu zmienku o plodových bunkách z potratov, výskumníci poukazujú, že "je dôležité určiť, či takmer zbytočné odhalenie enviromentálneho faktoru môže byť spojené so zvýšeným výskytom porúch autizmu. "

Podľa pro-life orientovanej skupiny Farmaceutický inštitút Voľba zvuku (SCPI), ktorá sa špecializuje na výskum vakcín, môže byť tento "environmentálny faktor" práve použitím potratových plodových buniek vo vakcínach.

Skupina zdôraznila vo svojej poslednej publikácii, že rok 1988 je taktiež rokom, kedy Americký poradný výbor pre imunizačné praktiky začal odporúčať druhú dávku vakcíny MMR - zahŕňala bunky získané z tkaniva potratených detí.


Analýza údajov miery autizmu publikovaná inštitútom SCPI identifikuje tri body zmien vamerických poruchách autizmu trendujúc: vrokoch 1981, 1988 a 1995, z ktorých všetky tri skupiny potvrdzujú zhruba prepojenie s použitím očkovacích látok (Meruvax, MMRII, a Plané kiahne), ktoré boli kultivované s použitím tkanív z potratených detí. Inštitút tvrdí, že nebolo možné identifikovať akýkoľvek iný faktor, ktoré by mohol korelovať so zmenou výskytu porúch autizmu.

"Jediný environmentálny jav spolusúvisiaci s týmito štatistickými trendmi 'bodov zmien' autizmu, ktorý by mohol ovplyvniť takmer všetky deti, bolo zavedenie očkovacej látky vyrobenej s použitím ľudských plodových buniek a obsahujúcej zvyšky ľudskej DNA a bunkové pozostatky," povedal inštitút SCPI.

Pro-life orientované skupiny hovoria, že výskum EPA pridáva k rastúcemu množstvu dôkazov obvinenia z použitia materiálu potratových plodových buniek v celoštátnom očkovaní, ktoré má dopad na takmer každé dieťa narodené v Spojených štátoch.

Americká liga života sa spojila s Farmaceutickým inštitútom Voľba zvuku dožadovať sa zákona Regulárneho etiketovania a informovaného súhlasu v zmysle spomínaných zistení.


"Dôkazy počas uvedených rokov ukazovali prepojenosť medzi vakcínami využívajúcimi DNA z potratených detí a vzostupom výskytu porúch autizmu," povedal Jim Sedlak, viceprezident Americkej ligy života.

"Rodičia potrebujú a zaslúžia si poznať riziká spojené s vakcínami vyrobenými z rodokmeňov buniek odvodených z tiel potratených detí."

SCPI prehlásil, že aj naďalej skúmajú vplyv zvyškovej ľudskej fetálnej DNA v očkovacích látkach na vývoj mozgu a autizmu u detí. A budú prezentovať svoje štúdie na Medzinárodnom združení pre výskum autizmu v máji 2010.