Šokujúca pravda o praktikách Plánovaného rodičovstva

2,540
Kultúra smrti

Ak máte srdce, tak to, čo vám ukážemv, ás bude šokovať.

Varovanie: ide o grafický materiál. Ale vidieť, by ho mal každý, pretože zobrazuje pravdu. A aj keď je pravda ťažká a príšerná, ľudia ju musia spoznať.

Centrum lekárskeho postupu dnes ráno zverejnilo najnovšie špionážne video, ktoré odhaľuje fakt, že Plánované rodičovstvo (PR) po interrupcii predáva časti plodov.

Prvá časť videa je veľmi rozrušujúca, keďže Melissa Farrelová, riaditeľka výskumu Plánovaného rodičovstva Golfského zálivu tvrdí, že predajom častí plodov rozširuje zdroj príjmov Plánovaného rodičovstva. Podľa nej sú ich doktori schopní modifikovať interrupčnú metódu (čo je mimochodom ilegálne) tak, aby dokázali získať nenarušený detský plod.

V ďalšej časti nás video zavedie do laboratória, kde sa pracovníci zaoberajú pitvaním a rozkúskovaním detských plodov, aby získali požadované časti.

Po oslovení nasadeným hercom jeden z pracovníkov v laboratóriu priznáva, že v poslednom prípade išlo o dvojčatá v dvadsiatom mesiaci gravidity.

Kamera sa neskôr zamerala na nádobu s niečím, čo Plánované rodičovstvo nazýva „tkanivom“. Jeden z tamojších pracovníkov použil pinzetu, aby vybral črevá a hovoril o tom, ako „ľahko sa orgány oddeľujú od tela.“

A vtedy som to zbadal. Malá, nádherná a dokonale formovaná ruka s prstami zovretými v päsť – ručička, ktorá patrila k telu, no neskôr bola oddelená a hodená do nádoby s ostatnými orgánmi.

... A potom som zbadal nožičku. A druhú nožičku.

Kiežby som mohol povedať, že som nedokázal veriť vlastným očiam. Ale veril som, keďže dobre viem, čoho je Plánované rodičovstvo schopné. Ale existuje rozdiel medzi tušením a videním na vlastné oči.

A práve preto sa musia tieto fotografie šíriť.

V ďalšej časti videa skúma muž s pinzetou ruky a nohy, a potom ďalšie končatiny z nádoby.

Je rozhodne desivé, že Plánované rodičovstvo klame o fakte, že v skutočnosti zarábajú na predaji orgánov a končatín plodov po interrupcii.

Ale najhorším zo všetkého je, že ľudia Plánované rodičovstvo každodenne využívajú, a tým usmrtia plody so srdcom, pľúcami, rukami a nohami.

Vždy, keď Plánované rodičovstvo predá nejakú končatinu alebo orgán, je to preto, lebo usmrtili jedno dieťa, ľudskú bytosť ako ja alebo vy – ľudskú bytosť, ktorá mala právo na život a lásku; ľudskú bytosť, ktorej život bol obetovaný „zvýšeniu príjmov.“

Úplne najhoršie je, že rok čo rok necháme, aby sa Plánované rodičovstvo vyhováralo na odstraňovanie „tkaniva“ a „produktov tehotenstva“ – aj keď všetci dobre vieme, že produktom tehotenstva je dieťa.

Čo je dosť, to je dosť! Zabráňme Plánovanému rodičovstvu vykonávať tieto praktiky!