Boy

Zvrátené názorné rady, ktoré poskytujú transgender aktivisti našim deťom

225
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Rada čitateľovi: otvorená diskusia o primárnych sexuálnych charakteristikách

Už niekoľko rokov sa venujem písaniu o novom ´priemysle´, produkujúcom transgender príslušenstvo a doplnky pre deti. V tejto oblasti zaznamenávam neutíchajúci dopyt po “binders,” (bandáž), pomocou ktorej si dievčatá, túžiace stať sa chlapcami, zväzujú a splošťujú zdravé poprsie, čo im spôsobuje nemalé komplikácie. Veľmi populárne sú aj tzv. packers” (chlapčenská sada), obsahujúca malé plastické penisy, ktoré si dievčatá môžu umiestniť do nohavičiek a tváriť sa že sú chlapci. Drahšie a premyslenejšie sady obsahujú penisy s mechanizmom, ktorý dievčatám dokonca umožňuje močiť postojačky. Píšem o tom najmä preto, lebo výrobcovia týchto produktov tvrdo pracujú na tom, aby deti tieto veci používali bez vedomia rodičov. Niektoré deti si hormonálnu ´liečbu´ a chirurgickú zmenu pohlavia snažia dokonca zabezpečiť pomocou crowdfundingu (mikropríspevky); binders aj packers si zaplatia kreditkou a prídu im poštou, zamaskované za niečo iné. Na YouTube im ochotní transgender influenceri radi vysvetlia ako na to, čo deti pokojne sledujú bez rodičov. Táto informácia je veľmi dôležitá pre mnohých rodičov, čo si žiaľ väčšina z nich ešte vôbec neuvedomuje.

"Packers" používajú malé dievčatá, aby sa prezentovali ako chlapci (predstavte si tú chorú, pokrútenú myseľ, ktorá sa zaoberá takýmito zvrátenými, hnusnými a oplzlými vecami!). A čo chlapci, ktorí sa chcú identifikovať ako dievčatá? The Doernbecher Children’s Hospital - dobre čítate - detská nemocnica v Portlande, v štáte Oregon, vytvorila pre chlapcov detailný manuál tzv. "tucking" (zmenšovanie, splošťovanie) spolu s radami kde sa dajú kúpiť transgender produkty. Pre ilustráciu ponúkam výňatok z tohto manuálu, ktorý poslali na twitter Libs of Tik Tok:

"Tucking" je postupným vytesňovaním penisu a semenníkov z ich prirodzeného miesta. Táto metóda napomáha tomu, že oblasť genitálií vyzerá hladšie a plochejšie. Tucking vás zbaví nepríjemného pocitu z vášho tela, z toho, či vám dobre padnú šaty a či sa cítite dobre na verejnosti." 

Uvedomte si, že tieto ´informácie´ sú určené deťom aby vedeli, ako sa zamaskovať ako opačné pohlavie. Ak je chlapcovi nepríjemný jeho penis alebo prežíva rodový zmätok, radia mu, aby si penis a semenníky vmačkol medzi nohy a ukryl ich. Tu je niekoľko praktických rád zo spomínanej nemocnice:

 

"Existujú dva spôsoby ´tucking´: s páskou (taping) a bez. Jednoduchší spôsob je nosiť veľmi tesné nohavičky, ktoré všetko potrebné dostatočne zmenšia a vyhladia. Alebo môžete na vyhladenie príslušných partií použiť pásky. Pásky sú síce istejšie, no môžu spôsobiť podráždenie pokožky. treba mať k dispozícii kúpeľňu, kde si počas dňa musíte pásku vymeniť. Ako prvú odporúčame použiť metódu s nohavičkami; je jemnejšia, pohodlnejšia a príjemnejšia ..." (?!) 

 

Ďalšia sekcia manuálu sa nazýva ´vloženie semenníkov naspäť do tela´ a doplňujú ju kompletné diagramy, schémy a nákresy, pomocou ktorých sa viete úspešne znetvoriť ak chcete. Ponúkam vám niektoré pasáže, pretože aby ste tejto hrôze uverili, musíte to vidieť. A tieto rady dávajú deťom profesionálni lekári, absolútne naočkovaní transgender dogmami!!! Následkom toho sa ničí celá generácia detí. Transgender ideológia musí okamžite prestať; čím skôr! 

Rodičia! Rozlišujte kto sa prihovára vašim deťom! Kontrolujte históriu ich i-netového prehliadača. Ak je to možné, nepustite ich na YouTube a ak to možné nie je, monitorujte čo na YouTube sledujú. Kontrolujte akí ´influenceri´ vplývajú na vašu rodinu. Zaujímajte sa, čo sa vaše deti učia v škole; rozprávajte sa s nimi o všetkom, najmä o náročných a chúlostivých témach. Ak totiž nebudeme na naše deti ako prví vplývať my, ukradnú nám ich ľudia s pokrútenou a temnou mysľou, ktorí len čakajú na náš chybný krok.

 

A teraz ukážka tých sľúbených chorých pasáží:

"Vloženie semenníkov naspäť do tela" (Táto časť ´tucking´ nie je pre každého. Skús najprv tesné nohavičky, ale ak chceš skúsiť toto, tu je návod):

1. Ľahni si s nohavičkami spustenými po kolená. Poloha v ľahu ti pomôže zachovať rovnováhu pri poslednom kroku. Teraz si pripravený vtlačiť si semenníky naspäť do tela.

2. V bruchu máš dve dutiny, nazývané inguinal canals. Do nich sa ti semenníky stiahnu prirodzene vždy, keď je veľmi chladno. Ponor si semenníky do nádoby so studenou vodou, čo ti pomôže tieto dutiny nájsť.

3. Pritlač si na ne dvoma/troma prstami a snaž sa ich vtlačiť do inguinálnych kanálikov. Je to zvláštny pocit, niekedy až nepríjemný. Nemal by si pociťovať mdloby, napínanie na vracanie, ani extrémnu bolesť. Ak to cítiš, daj si pauzu a neskôr začni znova.

4. Ak sa ti podarilo zasunúť semenníky do kanálikov, zastrč si penis naspäť medzi nohy. Ak sa pritom vzrušíš, prestaň a skús to neskôr. Erekcia celý tento úkon znemožňuje.

5. Keď máš penis na mieste, natiahni si nohavičky. Ak ťa niečo bolí, všetko uvoľni späť a nechaj telo odpočinúť. Neskôr začni znovu.

?!