gates

Gatesova nadácia utratí 1,4 miliardy dolárov na celosvetovú kontrolu populácie

516
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Nadácia Billa a Melindy Gatesových plánuje v najbližších piatich rokoch minúť ďalších 1,4 miliardy dolárov na to, aby zabránili rodinám mať deti. 

Filantropická organizácia Gatesových je už desaťročia obrovským podporovateľom antikoncepcie a potratov. Posiela milióny dolárov pro-potratovým skupinám, ako sú Spoločnosť pre plánované rodičovstvo, Population Council a MSI Reproductive Choices (predtým Marie Stopes International).

Minulý týždeň oznámila plány, že do roku 2026 vynaloží dodatočných 1,4 miliardy dolárov na podporu plánovaného rodičovstva po celom svete, uviedla Katolícka spravodajská agentúra.

"Vieme, že keď ženy ovládajú svoje telo a svoju budúcnosť, odomykajú tým cyklus zrovnoprávnenia, ktorý sa bude odrážať v ďalších generáciách," uviedla Melinda Gatesová v príspevku na webovej stránke nadácie.

1,4 miliardy dolárov sa použije na zlepšenie prístupu k antikoncepcii a na podporu "partnerskej siete rodinného plánovania" (napr. na programy UNFPA Supplies Partnership, Family Planning 2030, Global Financing Facility a Shaping Equitable Market Access (SEMA) Reproductive Health initiative). 

Sleduje LifeNews.com na Instagrame, kde nájdete pro-life obrázky a videá. 

Cieľom je "zlepšiť ekonomické postavenie žien, posilniť zdravie žien a dievčat a rodinné plánovanie, a urýchliť ženské líderstvo," tvrdí nadácia. 

Aj keď sa v oznámení nehovorí konkrétne o potratoch, jeho hlavné posolstvo je namierené proti deťom a mnohé zo skupín, ktoré Gatesova nadácia financuje, podporujú a poskytujú potraty. 

Podľa portálu Newsbusters poskytla Gatesova nadácia najmenej 81 miliónov dolárov Spoločnosti pre plánované rodičovstvo od roku 2009 do roku 2018 (k tomuto číslu dospeli z finančných záznamov z webovej stránky nadácie). V roku 2012 navyše poskytli 46,1 milióna dolárov britskému potratovému reťazcu Marie Stopes International. Iba tieto dve skupiny potratia každý rok milióny nenarodených detí po celom svete.

Vyšetrovanie spravodajstva Live Action News odhalilo, že Gatesova nadácia venovala takmer 68 miliónov dolárov organizácii DKT International, ktorá posiela potratové lieky a zariadenia do celého sveta. DKT International je nezisková mimovládna organizácia (MVO), ktorá sa chváli tým, že je "jedným z najväčších svetových garantov plánovaného rodičovstva". Podľa svojich výročných správ poslala v roku 2018 do celého sveta 3,5 milióna potratových "súprav" a v roku 2019 4,2 milióna.

Pro-potratové skupiny podporuje aj mnoho z najbohatších ľudí na svete. 

Podľa Capital Research Center venovala nadácia Susan Thompson Buffettovej 4 miliardy dolárov pro-potratovým skupinám v období rokov 2000 až 2018. Medzi najväčších príjemcov patria Spoločnosť pre plánované rodičovstvo, Marie Stopes International a Medzinárodná potratová federácia. 

Ďalšie milióny poskytli George Soros, Michael Bloomberg, Nadácia Davida a Lucille Packardovcov (vedená dedičmi jedného zo zakladateľov spoločnosti Hewlett Packard) a ďalší. Redakcia CNA nedávno informovala o tom, že bývalá manželka zakladateľa Amazonu Jeffa Bezosa nedávno venovala "významný multi-miliónový dar" pro-potratovej progresívnej skupine. 

Odhaduje sa, že v roku 2020 bolo na svete potratených 46,2 milióna nenarodených detí, z toho takmer 1 milión v Spojených štátoch. Tieto deti boli jedinečné živé ľudské bytosti, ktoré si zaslúžili právo na život. Toľko detí, matiek a otcov by sa dalo zachrániť pred bolesťou a ľútosťou nad potratom, keby sa len ľudia ako Gates, Buffett a Soros rozhodli použiť svoje peniaze na pomoc ľuďom. Namiesto toho financujú najväčší vraždiaci priemysel na svete.