devils.jpg

"Modlite sa": Exorcista odhaľuje otvorený duchovný boj Satana v Amerike

4,023
Milko Kostovič
AltKAT

Boh zvyčajne drží Satana na krátko. Jeho moc a skutky sú obmedzené. 

V tejto dobe sa však zdá, že knieža tohto sveta bolo takmer úplne vypustené. Kedysi to bolo tak, že Satan páchal svoje zlo utajene. Dnes je to otvorený boj

Sväté sochy sa strhávajú, posvätné obrazy sú znesväcované. Náboženstvo sa zosmiešňuje a Božie zákony sú odmietané. Jedným z najjasnejších znamení Satanovej prítomnosti je nenávisť ku Katolíckej cirkvi. Kostoly sa vypaľujú

Ďalším jasným znamením Satanovej prítomnosti je svár, násilie a smrť. Vidíme to všade. Narastajúci občiansky svár v tejto krajine prepukol v otvorený konflikt. 

Pred niekoľkými týždňami povedal náš jeden vzácny človek: "Démonické je oveľa aktívnejšie než predtým; ich aktivita je zreteľnejšia a majú menší strach než obvykle ... Zdá sa, že ich ‘obmedzenia‘" v poslednej dobe neexistujú; ich násilné činy sú čoraz odvážnejšie a brutálnejšie."

Táto osoba to povedala začiatkom marca. Dnes je čas na odplatu. 

Je čas, aby sme sa chopili vlastných "zbraní". 

Jednou z najmocnejších je ruženec. Modlite sa ho každý deň, aby sme vyhnali Satana a privolali pomoc Najsvätejšej Matky. Ďalšou "zbraňou" je zbožné prijatie Svätého prijímania. Ponúknite Ježišovu prítomnosť v Eucharistii pre túto krajinu a pre náš svet.

A napokon odporúčam, aby sme všetci denne odriekavali modlitby oslobodenia, najmä kňazi pri výkone svojej duchovnej autority.

Ježiš zvíťazil. Ale koľko úbohých duší sa stratí v týchto hrozných dňoch? Modlite sa, modlite sa, modlite sa za obrátenie hriešnikov a za to, aby bol Satan opäť pevne pripútaný.

Odhalený a nahnevaný satan

Sv. Ján Vianney bol v noci pravidelne napadnutý démonmi. Obzvlášť brutálne na neho zaútočili v noci predtým, ako na spoveď prišiel veľký hriešnik. Keď farár z Ars v noci zažíval tieto intenzívne démonické útoky, vedel, že Satan nasledujúci deň stratí jednu zo svojich "koristí". 

Iba pár hodín po našom poslednom blogu Exorcist Diary #83: Satan Unleashed (Exorcistický denník č. 83: Rozpútaný satan pozn. prekl.), ktorý odhalil Satanovu súčasnú aktivitu v našej krajine a v našom svete, došlo k významnej zlomyseľnej pomste. Bolo to intenzívnejšie ako obvykle.

Môžeme len predpokladať, že nástrahy Satana boli skutočne odhalené a jeho plány budú zmarené, ak budú ľudia reagovať na naše prosby a budú sa modliť. 

Žiadam teda každého z vás, aby ste zdvojnásobili svoje úsilie. Modlite sa, modlite sa, modlite sa. 

Odriekavajte ruženec. Vyslovte modlitbu svätého Michala. Obetujte svoje Sväté prijímanie za oslobodenie nášho národa a nášho sveta. Vyslovte modlitby za oslobodenie

Žijeme kritické časy a na vašich modlitbách záleží. 

Zjednotení v príhovor Panny Márie a v nekonečnú moc Ježišovho kríža, satanove plány budú zmarené a jeho kráľovstvo zničené.