donaldtrump114.png

Prezident Trump: ´Nemôžete súcitiť s bezbrannými a zároveň podporovať potraty!´

203
Zuzana Smatanová
Kultúra života

Prezident Donald Trump v príhovore na Južnom trávniku Bieleho domu pred týždňom povedal veľmi významné slová, ktorými jasne naznačil podstatu rozdielu medzi dvoma mužmi - pro-life prezidentom Donaldom Trumpom a propotratovým bývalým viceprezidentom Joe Bidenom - z ktorých jeden bude od začiatku roka 2021 viesť národ.

Prezident Trump povedal:

"Joe Biden tvrdí, že súcití s bezbrannými a zraniteľnými - a predsa strana, ktorú vedie, podporuje potraty bezbranných bábätiek v neskorom štádiu tehotenstva, ba až do pôrodu. Demokratickí lídri hovoria o morálnej mravopočestnosti, ale nemajú žiadny problém zastaviť tlkot srdiečka bábätka v 9. mesiaci tehotenstva.

Demokratickí politici odmietajú chrániť nevinný život a potom nás poúčajú o morálke a o záchrane duše Ameriky?! Dnes večer hrdo vyhlasujeme, že všetky deti, narodené aj nenarodené, majú Bohom dané právo na život.

Demokrati si plne uvedomujú, že v mnohých záležitostiach a problémoch majú veľké slabiny. Pri niektorých z nich už začal Biden, aj keď veľmi zdráhavo, priznávať, že sa v ich riešení ďaleko nedostali. Nie však v prípade potratov. Nič - absolútne nič - ich od toho neodradí. Vopred sa ospravedlňujem US Post Service za to, že použijem ich slogan "Ani sneh, ani dážď, ani horúčava, ani nočná temnota nezabráni našim kuriérom doručiť vašu poštu na určené miesto", aby som poukázal na to, ako sú demokrati odhodlaní presadiť neobmedzené potraty, za ktoré má nedobrovoľne platiť naša verejnosť. 

Vôbec ma neteší, čo vám teraz poviem - ´obe´ strany sú síce na strane života, no prostá pravda je, že demokrati sú, čo sa týka prenasledovania nešťastných nenarodených bábätiek, úplní fanatici. Nikdy v živote sa dostatočne nenabažia potratov.  Vedomie toho, že Hyde Amendment (dodatok Ústavy) ukončil federálne financovanie takmer všetkých potratov, im spôsobuje hotové muky. A to, keď im niekto povie, že vďaka tomuto dodatku žije dnes viac ako 2 milióny ľudí, je pre nich ako rana na solar. Práve preto je tento dodatok pre nich Nepriateľom číslo 1!

Samozrejme, že demokrati sa vo všeobecnosti, a Joe Biden a senátorka Kamala Harrisová zvlášť, nikdy nepriznajú k svojmu extrémizmu. Washington Post asi pred týždňom prišiel s tým, že Biden je v súvislosti s potratmi "umiernený"; že by Roe vs. Wade len "kodifikoval". Podporovať potraty v neskorom štádiu a byť mäkký pri infanticíde? Ale nie, starý dobrý Joe; je tam, s väčšinou Američanov. Naozaj desivé by bolo, keby svojej vlastnej propagande reálne verili.

Dva závery z národných zhromaždení Republikánskej a Demokratickej strany:

#1. Podpora života je najvýznačnejšou črtou mnohých príhovorov na zhromaždeniach GOP (Grand Old Party - republikáni - Stará dobrá strana). Je to prirodzené; táto strana je pro-life strana. Vyčnievalo akurát to, ako sa spíkri v jednej vete priamočiaro vyjadrovali za život a zároveň bez studu pripomínali publiku to, že Joe Biden je teraz "jedným z nich" - hoci oddaný čoraz radikálnejšiemu pro-choice postoju NARAL, Planned Parenthood a EMILY´s List (ženy - demokratky v politike).

Ako dlhoročný podporovateľ Hyde Amendment, zmenil minulý rok Joe Biden úplne svoj postoj. Keď sa potratársky priemysel začal vzmáhať, Joe Biden poriadne (a bezohľadne) popohnal koňa. Tomu sa hovorí, že predal dušu za misu šošovice!

#2. Najzábavnejšie bolo popri tom sledovať pro-Bidenovské médiá, ako sa ´čudujú´, keď Trump dáva do ostrého kontrastu svoje a Bidenove postoje, akoby sa to nedialo pri každých voľbách a akoby Biden nerobil presne to isté. Vo svojej uvítacej reči Biden apokalypticky vyhlásil, že "budúcnosť našej demokracie je v stávke". A predsa to bola reč prezidenta Trumpa, ktorú označil za zlovestnú a temnú". Ale choď!  

Ohromné 4 dni pre prezidenta Trumpa.

Joe Biden si po tomto zhromaždení veru nemôže veľmi "vyskakovať".

Stavím sa o čo chcete, že prezident Trump áno.